ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιώργος Αλεξανδράτος: Δεν αρκεί να είμαστε πρώτοι στη θάλασσα, πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και στη στεριά
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανο Γκίκα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργος Πατέρας, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο, κ. Γιώργο Αλεξανδράτο και τον Υποναύαρχο ΠΝ (ε.α.) Σύμβουλο, κ. Βασίλειο Πολίτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον τομέα της Ναυτιλίας. Ειδικότερα, ο κ. Πατέρας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δημιουργία κινήτρων για την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα, στην αναδιοργάνωση της ναυτικής εκπαίδευσης, ενώ ζήτησε και την ενίσχυση της λειτουργίας της ΔΟΥ πλοίων.
Ο υφυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Πατέρα για την ενημέρωση και συμφώνησαν πως θα βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, ως επίσημου συμβούλου της Πολιτείας σε θέματα Ναυτιλίας, πάντα προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν την Ναυτιλία.
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε ο Γιάννης Σμπώκος, ο γνωστός ξενοδόχος της Κρήτης
Κυβέρνηση: Πώς αντιμετωπίζουν τη διπλή επίθεση Σαμαρά – Καραμανλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Scope: Υποβάθμισε την Γαλλία κατά μια μονάδα, σε Α+ με σταθερές προοπτικές
- Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
- H πρωτοπόρος Μαργαρίτα, οι 1000 και 1 νύχτες το Προεδρικό, ο χαμός με την βιντζοτράτα, οι ναύαρχοι της Βουλής και ο Γιάννης με τον Πιέρρ
- Νίκος Παπαθανάσης: Διεθνή αναγνώριση των αντοχών και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας οι ανακοινώσεις Scope και Moody’s
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.