• Ναυτιλία

    Simpson Spence Young: Ο διεθνής ναυλομεσιτικός οίκος έρχεται στην Ελλάδα

    Mark Richardson, πρόεδρος SSY


    Ο διεθνής ναυλομεσιτικός οίκος Simpson Spence Young (SSY) επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα, ανοίγοντας νέο γραφείο στην Αθήνα.

    Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ανάπτυξης και των επεκτατικών της πλάνων, το νέο γραφείο της εταιρείας, το οποίο θα βρίσκεται στη Γλυφάδα, θα έχει επικεφαλής τον Νικόλα Βαμβακάρη, broker ξηρού φορτίου και θα περιλαμβάνει ομάδες από το τμήμα ξηρού φορτίου, με εστίαση στα capes, panamaxes, supramaxes και handysizes, αναφέρει σε ανακοίνωση της η SSY.

    Θεωρώντας τη χώρα μας ως κομβικό hub της ναυτιλίας, η SSY επισημαίνει ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τις αρμοδιότητες του γραφείου στο άμεσο μέλλον ώστε να συμπεριλάβει και άλλα τμήματα.

    «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ανοίγουμε την SSY Hellas και έχουμε τους brokers μας παρόντες στην Αθήνα. Ήταν εδώ και καιρό μέρος των σχεδίων μας να έχουμε αντιπροσωπεία σε μία από τις σημαντικότερες ναυτιλιακές περιοχές παγκοσμίως» σχολίασε ο πρόεδρος του ναυλομεσιτικού οίκου, Mark Richardson.

    Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της SSY στο τμήμα ξηρού φορτίου διεθνώς, Stanko Jekov, επισήμανε:  «Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για εμάς. Καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, αναζητούμε πάντα νέες ευκαιρίες για βελτίωση και επέκταση σε νέες περιοχές και αγορές. Η παρουσία μας στην Αθήνα όχι μόνο μας παρέχει τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε καλύτερα τους πελάτες μας εκεί, αλλά μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να είμαστε μέρος μιας κοινότητας που υπήρξε ο πυρήνας της ναυτιλίας ιστορικά.»

    Η ναυλομεσιτική εταιρεία ιδρύθηκε το 1880 από τους Ernest Simpson, Lewis Spence και τον καπετάνιο William Young.

    Η Simpson Spence Young διαθέτει 19 γραφεία σε όλο τον κόσμο και απασχολεί πάνω από 400 άτομα.

    Διαβάστε ακόμη:

    Τα κορεατικά ναυπηγεία εξασφάλισαν το 37% των παγκόσμιων παραγγελιών το 2021- Το Κατάρ ναυπηγεί 100 πλοία LNG έως το 2027



    ΣΧΟΛΙΑ