ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) σε συνεργασία με τον οργανισμό BeyondCSR εγκαινιάζουν το θεσμό «Blue Life Hydra», μία μοναδική πρωτοβουλία που εστιάζει στην προστασία της θάλασσας και του περιβάλλοντος.
Το Blue Life Hydra θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό νησί της Ύδρας στις 21 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, στις 17:00 και τελεί υπό την αιγίδα των Δήμου Ύδρας, Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, SDSN, Παρατηρητηρίου Περιφερειακών Πολιτικών και Υδραίικού Ναυτικού Ομίλου, με τη στήριξη του Λιμενικού Ταμείου Ύδρας.
Έχει σκοπό να φέρει σε επαφή επαγγελματίες της θάλασσας, εκπροσώπους κυβερνητικών φορέων, εκπαιδευτικούς, μαθητές και το ευρύτερο κοινό για να συζητήσουν, να μάθουν και να ανταλλάξουν ιδέες για την βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Διαβάστε επίσης:
Νικόλας Πατέρας: Ένας κατά συρροήν… ιδιοκτήτης superyacht
Νέες θαλάσσιες διαδρομές για τη μεταφορά σιτηρών – Συμμετείχαν 1.000 πλοία
Επανδρομολογείται το Speed Cat I της Alpha Lines στον Σαρωνικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία, Πολωνία και Σλοβακία οι επόμενοι σταθμοί για τη ΔΕΗ
- Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Αγόρασε φορτηγό πλοίο αξίας 37,5 εκατ. δολαρίων
- Συντάξεις 2030: Αμετάβλητα παραμένουν τα όρια ηλικίας – Ο χάρτης των αλλαγών που έρχονται
- ΗΑΕ: Σε συνομιλίες με την Ινδία για αγορά ενός από τους ταχύτερους υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ στον κόσμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.