ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στο πλαίσιο της Διάσκεψης, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία εκδήλωση με τίτλο Shipping anchors the EU’s Future, στις Βρυξέλλες σήμερα στο Royal Museum of Fine Arts, για τον ζωτικό ρόλο της ναυτιλίας στην ασφάλεια και την ευημερία της Ευρώπης.
Συμμετείχαν ο Ιωάννης Βράιλας, Πρέσβης, Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ, η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος ΕΕΕ, ο Charles Michel, Επίτιμος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και πρώην Πρωθυπουργός του Βελγίου. Καθώς και οι Faig Abbasov, Shipping Director, T&E, Δημήτρης Φαφαλιός, Γραμματέας EEE & Polona Gregorin, Head of Unit for Mobility, DG CLIMA, EE.



Η ΕΕΕ είχε, επίσης, σειρά σημαντικών συναντήσεων με Ευρωπαίους Αξιωματούχους.
Η Πρόεδρος της ΕΕΕ μαζί με τα μέλη του ΔΣ της Δημήτρη Φαφαλιό, Μαρίλυ Φραγκίστα, Ιωάννα Προκοπίου και Βασίλη Παπαγιαννόπουλο, συναντήθηκαν με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού της ΕΕ, καθώς και με τον Oliver Röpke, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.



Διαβάστε επίσης
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη: «Ποίηση & θέατρο: μια συνομιλία»
Μελίνα Τραυλού: Η Ευρώπη πρέπει να διατηρήσει και να ενισχύσει το κύρος της ναυτιλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη