• Ναυτιλία

    Ρεκόρ επισκεπτών στα Ποσειδώνια – Ξεπέρασαν χθες τους 5.945 επισκέπτες


    Οι διοργανωτές της Έκθεσης επιβεβαίωσαν ότι η χθεσινή ημέρα (7 Ιουνίου) ήταν η πολυπληθέστερη Τρίτη στην ιστορία των Ποσειδωνίων, με συνολικά 5.945 επισκέπτες να περιηγούνται στις τέσσερις αίθουσες του Metropolitan Expo, το οποίο είναι γεμάτο με 1.948 εκθέτες από 88 χώρες.

    Οι άνθρωποι της ναυτιλίας σπεύδουν να επισκεφθούν την έκθεση Ποσειδώνια, κυρίως νέοι, που αναζητούν ευκαιρίες στο χώρο . Επίσης, μεγάλος αριθμός ξένων ναυτιλιακών παραγόντων βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να προωθήσουν τα συμφέροντα των εταιρειών τους και να διευρύνουν τις πωλήσεις τους.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την εντυπωσιακή επιστροφή της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας στην πατρίδα της ναυτιλίας», δήλωσε ο Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος των Εκθέσεων Ποσειδώνια Α.Ε. «Τα φετινά είναι πολύ ξεχωριστά Ποσειδώνια, καθώς είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος στην ιστορία μας και είμαστε πολύ κοντά στο να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών», πρόσθεσε.

    Υπενθυμίζεται ότι η Έκθεση Ποσειδώνια 2022 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Τσάκος: Η Ελλάδα είναι η Silicon Valley της Ναυτιλίας

    Πλακιωτάκης: Η Ναυτιλία καλείται να αντιμετωπίσει σύνθετες προκλήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ