• Ναυτιλία

    Προειδοποίηση για την εισηγμένη C3is Inc του Χάρη Βαφειά για διαγραφή από το Nasdaq

    Χάρης Βαφειάς - StealthGas

    Χάρης Βαφειάς, εφοπλιστής


    Η ναυτιλιακή εταιρεία C3is Inc του Χάρη Ν. Βαφιά, που διαχειρίζεται δύο πλοία μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου και ένα δεξαμενόπλοιο πετρελαίου aframax, έχει περιθώριο για έξι ακόμη μήνες για να αποφύγει τη διαγραφή της από το Χρηματιστήριο.

    Η παράταση για συμμόρφωση είναι διάρκειας 180 ημερών και λήγει στις 19 Αυγούστου. Η διοίκηση του Nasdaq έστειλε την προειδοποιητική επιστολή προκειμένου να συμμορφωθεί με την ελάχιστη απαίτηση τιμής προσφοράς 1,00 δολάρια ανά μετοχή σύμφωνα με τον κανονισμό του Nasdaq.

    Στην επιστολή αναφέρεται ότι εάν οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τις 19 Αυγούστου η τιμή προσφοράς της κοινής μετοχής της εταιρείας κλείσει στο 1,00 δολάριο ανά μετοχή ή άνω για τουλάχιστον 10 συνεχόμενες ημέρες διαπραγμάτευσης, η εταιρεία C3is θα ανακτήσει τη συμμόρφωση με τον κανόνα και το θέμα θα κλείσει.

    Εάν αυτό δεν συμβεί μέχρι τότε το Nasdaq θα παράσχει γραπτή ειδοποίηση στην εταιρεία ότι οι μετοχές της θα υπόκεινται σε διαγραφή..

    Η ειδοποίηση από τον Nasdaq δεν έχει άμεση επίδραση στην εισαγωγή ή διαπραγμάτευση των κοινών μετοχών της εταιρείας, οι οποίες συνεχίζουν να είναι εισηγμένες και διαπραγματεύονται στην κεφαλαιαγορά Nasdaq.

    Επίσης να τονιστεί ότι η πρόσθετη περίοδο 180 ημερών δόθηκε στην εταιρεία για να ανακτήσει τη συμμόρφωση, καθώς η C3is «ανταποκρίνεται στην απαίτηση συνεχούς εισαγωγής για την αγοραία αξία των μετοχών που κατέχονται στο δημόσιο και όλες τις άλλες ισχύουσες απαιτήσεις για αρχική εισαγωγή στην αγορά κεφαλαίων Nasdaq , με εξαίρεση την απαίτηση τιμής προσφοράς και τη γραπτή ειδοποίηση της εταιρείας για την πρόθεσή της να θεραπεύσει την ανεπάρκεια κατά τη δεύτερη περίοδο συμμόρφωσης και, εάν είναι απαραίτητο, να το πράξει πραγματοποιώντας αντίστροφη διάσπαση μετοχών.»

    Διαβάστε επίσης

    Νικόλας και Ειρήνη Νοτιά: Άλλη μία οικογένεια από τη Χίο που κοσμεί την ναυτιλία



    ΣΧΟΛΙΑ