Posidonia Sea Tourism Forum

Κρις Θεοφιλίδης (Celestyal Cruises): Η Θεσσαλονίκη προσφέρει ιστορία, πολιτισμό, γαστρονομία

Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης

Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης


Ο Κρις Θεοφιλίδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, αναφερόμενος στο 7ο Posidonia Sea Tοurism Forum, είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο φετινό Posidonia Sea Tourism Forum, ιδιαίτερα καθώς πραγματοποιείται στο homeport μας, τη Θεσσαλονίκη, μια ανερχόμενη πόλη που έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες με την ιστορία, τον πολιτισμό και την ασυναγώνιστη γαστρονομία της. Καθώς η Ελλάδα και η Ανατολική Μεσόγειος είναι το σπίτι μας, προσβλέπουμε σε εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των αρχών και των εταιρειών κρουαζιέρας για να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή που θα ωφελήσει τόσο την εθνική όσο και την τοπική οικονομία».

Ο Κρις Θεοφιλίδης, σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της Celestyal Cruises, κατά την περασμένη χρονιά, όπου παρά τους ισχύοντες περιορισμούς, είπε, ότι η εταιρεία πέτυχε καλές πληρότητες και σύνολο επιβατών 72.373 από 136 εθνικότητες και υπογράμμισε ότι στόχος της εταιρείας για εφέτος είναι να προσελκύσει 120.000 επιβάτες.

Επίσης, ο Κρις Θεοφιλίδης, αναφέρθηκε στην ενδυνάμωση του τμήματος πωλήσεων στη Βόρεια Αμερική, στην ευελιξία του νέου τιμολογιακού μοντέλου της εταιρείας και την εστίασή της στους προορισμούς μέσω των νέων βιωματικών εκδρομών «Authentic Encounters», στις στρατηγικές της συνεργασίες για την προβολή της ελληνικής κρουαζιέρας διεθνώς, αλλά και στην αναγνώριση της εταιρείας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας της χρονιάς, κερδίζοντας το Βραβείο Καλύτερης Εξυπηρέτησης στα Cruise Critic Pick’s Editors Awards καθώς και στο βραβείο για το καλύτερο δρομολόγιο «Τρεις Ήπειροι» από το Cruise Excellence Awards.

«Ήταν πάντα ο στρατηγικός μας στόχος να ανανεώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε τον στόλο μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που το βλέπουμε αυτό να καρποφορεί με την άφιξη του Celestyal Journey. Έχει ήδη ξεκινήσει το εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισής του, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες», τόνισε ο CEO της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης.

«Το Celestyal Journey θα προσφέρει στους επισκέπτες μας περισσότερες καμπίνες υψηλής ποιότητας με μπαλκόνια, μεγαλύτερη επιλογή χώρων εστίασης και μπαρ, κοινόχρηστους χώρους και ανοιχτά καταστρώματα ιδανικά για κρουαζιέρες στην Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, με το νεότερο μέλος που προστέθηκε στον στόλο μας συνεχίζεται η παράδοσή μας να διαχειριζόμαστε οικεία, μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε τους επιβάτες μας σε προορισμούς που τα μεγαλύτερα πλοία δεν μπορούν, ενισχύοντας την εις βάθος γνώση των προορισμών που επισκεπτόμαστε και τη γνήσια, ζεστή ελληνική φιλοξενία μας, οι οποίες αναγνωρίζονται σταθερά και συνεχόμενα ως οι καλύτερες», κατέληξε ο Κρις Θεοφιλίδης.

Μετά το εναρκτήριο ταξίδι του Celestyal Journey στο Ειδυλλιακό Αιγαίο στις 2 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει τον Οκτώβριο το μοναδικό δρομολόγιο «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει τη βραβευμένη επταήμερη κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», που επισκέπτεται την Ελλάδα, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Κύπρο και την Τουρκία. Θα ακολουθήσουν δύο αποκλειστικές κρουαζιέρες η πρώτη με 11 διανυκτερεύσεις , ειδική χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα με προορισμούς τη Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Κρήτη, Αττάλεια, Λεμεσό, με 2 ημέρες στην Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα (Ισραήλ) που δίνει την ευκαιρία να γιορτάσει κανείς στους Αγίους Τόπους τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με την αναχώρηση 8 διανυκτερεύσεων της Πρωτοχρονιάς για επίσκεψη στο Ηράκλειο, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη πριν από την προσέγγιση στον Βόλο.

Η εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises συνεργάστηκε με το Disaster and Emergency Management Authority (AFAD), για να παράσχει κουβέρτες και υπνόσακους σε κατοίκους της Τουρκίας που επλήγησαν από τον σεισμό μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Τουρκία και τη βόρεια Συρία.

Οι κουβέρτες και οι υπνόσακοι μεταφέρθηκαν με το Celestyal Crystal το οποίο ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι της σεζόν με προορισμό το Κουσάντασι της Τουρκίας.

Επιπλέον, η Celestyal θα δωρίσει ένα μέρος των εσόδων από εκδρομές στην Τουρκία για την προσπάθεια ανακούφισης.

O CEO της εταιρείας Κρις Θεοφιλίδης, για το γεγονός αυτό, δήλωσε:

«Ένα ισχυρό μέρος του DNA της Celestyal είναι να είμαστε υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες των τόπων που επισκεπτόμαστε και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που αποκαλούν αυτά τα μέρη σπίτι τους. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να δώσουμε χείρα βοηθείας στους Τούρκους φίλους μας που έχουν ανάγκη. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η δωρεά προμηθειών μας θα βοηθήσει σε αυτή την τεράστια ανθρωπιστική προσπάθεια που είναι τόσο απελπιστικά απαραίτητη σε αυτό το μέρος του κόσμου».

Ανακαλύψτε το αφιέρωμα Posidonia Sea Tourism ForumΣΧΟΛΙΑ