ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η OceanPal Inc., της Σεμίραμις Παληού, γνωστοποίησε σήμερα έσοδα από χρονοναυλώσεις ύψους 6,2 εκατομμυρίων δολαρίων και καθαρή ζημία 10,4 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η καθαρή ζημία που αποδίδεται στους κοινούς μετόχους είναι ύψους 11,9 εκατομμυρίων δολαρίων για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2025.
Αυτό συγκρίνεται με έσοδα από χρονοναυλώσεις ύψους 12,4 εκατομμυρίων δολαρίων και καθαρή ζημία 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η καθαρή ζημία που αποδίδεται στους κοινούς μετόχους ανέρχεται σε 10,3 εκατομμύρια δολάρια για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνταξη πριν από τα 67 για χιλιάδες επιστήμονες
- Χρηματιστήριο: Τα καυτά deals του Σεπτεμβρίου στο ΧΑ με φόντο την αναβάθμιση της αγοράς
- Σταμάτης Τσαντάνης: Κέρδη 43,7 εκατ. δολάρια με δύο εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες στο εξάμηνο
- Αλλαγές στην αγορά πληροφορικής – Οι μεγάλες δυνάμεις και τα deals που έρχονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.