• Ναυτιλία

    Ο Απόστολος Σανούδος νέος επικεφαλής στο Piraeus Maritime Training Center

    Piraeus Maritime Training Center

    Piraeus Maritime Training Center


    Η PMTC – Piraeus Maritime Training Center – είναι το παλαιότερο ιδιωτικό κέντρο Ναυτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και λειτουργεί συνεχώς από την ίδρυσή του τον Νοέμβριο του 1968.

    Σήμερα τη Διεύθυνση του Εκπαιδευτικού Κέντρου, ανέλαβε καπετάν Απόστολος Σανούδος, ο οποίος προχωρεί στην πλήρη ανακαίνιση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεών του κέντρου, με την ανανέωση μέρους των εξομοιωτών του GMDSS, με την παραλαβή και λειτουργία νέων εξομοιωτών (ERS+HVB), καθώς και με την πρόθεση έναρξης νέων Εκπαιδευτικών Φροντιστηριακών Μαθημάτων σε όλα τα επίπεδα Πλοιάρχων και Μηχανικών (Operators-Brokers, A! + B! + Γ!, ΚΕΣΕΝ + ΑΕΝ+ΔΛΕΝ).

    Το εκπαιδευτικό κέντρο φιλοδοξεί για την ανέλιξή του σε Πρότυπο Ναυτιλιακό Εκπαιδευτικό Κέντρο, με την παροχή υπηρεσιών, στους ναυτικούς:

    Τα Μαθήματα που παρέχονται είναι δύο ειδών: α) Υποχρεωτικών SOLAS+STCW και β) Μη υποχρεωτικών SOLAS+STCW. Δηλαδή: STCW Courses, SAFETY Courses, MANAGEMENT Courses, OPERATIONAL Courses, TECHNICAL Courses, HSQE Courses etc.

    Κράτη και Σημαίες, όπως της MALTA – MARSHALL ISLANDS – PANAMA κ.α. αποδέχονται την εκπαίδευση τις εξετάσεις και τα πιστοποιητικά του κέντρου.

    Μπορούν να εξυπηρετηθούν, πλοία σε οποιοδήποτε λιμάνι, συνταξιούχοι A! + B! + Γ!, Πλοίαρχοι και Μηχανικοί και Προσωπικό Ξηράς.

    Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό επιλέγεται με πλήρη ευθύνη για την καταλληλότητά του και την επάρκειά του.

    Το εκπαιδευτικό κέντρο προχώρησε σε ανανέωση και επανεκκίνηση του INTERNET SITE . www.sranis.gr και γνωστοποίησε ότι θα συμμετέχει στην Ναυτιλιακή Έκθεση των “ΠΟΣΙΔΩΝΕΙΩΝ” – STAND: 1,257.

    Διαβάστε επίσης:

    Norwegian Cruise Line: Ναυπηγεί 8 κρουαζιερόπλοια στη Fincantieri και τέρμιναλ σε ιδιόκτητο νησί

    Ενισχύεται και επεκτείνεται η Stena Line με την αγορά του ποσοστού και των δύο πλοίων από την Attica Group

    Τσικαλάκης (ΠΝΟ): Απεργία στα ακτοπλοϊκά πλοία την Τετάρτη 17 Απριλίου



    ΣΧΟΛΙΑ