• Ναυτιλία

    Ντομίνγκες (ΙΜΟ): Διανύουμε την περίοδο προόδου της ναυτιλίας

    Ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ, Αρσένιο Ντομίνγκες

    Ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ, Αρσένιο Ντομίνγκες


    Ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ, Αρσένιο Ντομίνγκες προέβη σε δηλώσεις μέσω βίντεο και στο μήνυμά του για το 2024 για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, τόνισε:

    «Εδώ στον ΙΜΟ, έχουμε μια μεγάλη τροχιά επιτυχιών. Αλλά φυσικά, μπορούμε πάντα να κάνουμε περισσότερα. Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο ζωτικής σημασίας είναι η ναυτιλιακή βιομηχανία για τον κόσμο. Ο ΙΜΟ έχει κάνει πολλά για να υποστηρίξει τα κράτη μέλη του, τους ναυτικούς, τη βιομηχανία και όλους όσους ζουν στον πλανήτη.

    Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID, υποστηρίξαμε εκατοντάδες μεμονωμένες περιπτώσεις ναυτικών, μειώσαμε πολύ τα ατυχήματα σε πλοία σε σύγκριση με τη δεκαετία του 1990. Με την καθιέρωση της καύσης του θείου το 2020, βελτιώνουμε σημαντικά την ποιότητα του αέρα και τώρα έχουμε μια τροχιά για την απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές της βιομηχανίας.

    Με εμένα ως το δέκατο γενικό γραμματέα, σας καλωσορίζω να γίνετε μέλος σε μια εποχή προόδου του Οργανισμού, σε μια εποχή που οδηγεί με το παράδειγμα και με υψηλότερες αξίες από την ένταξη, την διαφορετικότητα και τη διαφάνεια.

    Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για τα επόμενα χρόνια σε μια νέα και συναρπαστική εποχή για να γίνει αυτός ο ναυτιλιακός τομέας πολύ καλύτερος.

    Ευχαριστώ».

    Διαβάστε επίσης:

    Maersk: Διακόπτει τελικά τις διελεύσεις μέσω Ερυθράς θάλασσας

    Η γερμανική Hapag-Lloyd θα συνεχίσει να αποφεύγει το Σουέζ για άλλη μια εβδομάδα

    Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Καταβολή μερισμάτων στις 7 Φεβρουαρίου



    ΣΧΟΛΙΑ