• Ναυτιλία

    Νέα δωρεά του Πάνου Λασκαρίδη στο Πολεμικό Ναυτικό

    Λασκαρίδης


    Η αναβάθμιση και ανακαίνιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, είναι η νέα δέσμευση του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη και του Ιδρύματος «Αικατερίνης Λασκαρίδη».

    Όπως γνωστοποιήθηκε υπεγράφη την Τρίτη 26 Ιουλίου από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος και Ναύαρχο ε.τ. κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη και τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, η σχετική σύμβαση.

    Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου περιλαμβάνει τη συγκρότηση χώρων Καρδιολογικής Κλινικής, η δημιουργία Πτέρυγας Βραχείας Νοσηλείας, καθώς και τον εκσυγχρονισμό των θαλάμων νοσηλείας της πτέρυγας 3Β.

    Η συμφωνία υπεγράφη παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Χαρδαλιά και του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

    Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου έρχεται να προστεθεί στη σειρά δωρεών του κ. Πάνου Λασκαρίδη προς το Πολεμικό Ναυτικό, η οποία περιλαμβάνει τρία πλοία Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ ΑΤΛΑΣ Ι, ΠΓΥ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΓΥ ΑΙΑΣ), ένα πλοίο εκπαίδευσης Ναυτικών Δοκίμων (ΚΥΚΝΟΣ 1), το πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτροπαραγωγών ζευγών σε φρεγάτες «ΚΥΚΝΟΣ», και δωρεές σε Φρεγάτες του ΠΝ βοηθητικών μηχανημάτων καθώς και συνεισφορές στην αναπαλαίωση του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου «Θ/Κ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ».

    Διαβάστε επίσης:

    Ένα νεοκλασικό κτίριο στην Ακρόπολη για τον Πάνο Λασκαρίδη



    ΣΧΟΛΙΑ