• Ναυτιλία

    Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Ζητά διευκρινίσεις ο εισηγητής πτωχεύσεων

    ναυπηγεία σκαραμαγκά

    Ναυπηγεία Σκαραμαγκά


    Ο εισηγητής πτωχεύσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών ενημέρωσε την ειδική διαχείριση του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά ότι διεξάγει περαιτέρω έρευνα για διασταύρωση των στοιχείων που περιέχει ο πίνακας των επαληθεύσεων των πιστωτών και ο πίνακας διανομής.

    Ο πρόεδρος της “Τρίαινας”, Ευάγγελος Μπαλογιάννης, τονίζει σε ενημέρωση του προς τους πρώην εργαζόμενους ότι “ενώ περιμέναμε εδώ και κάποιες ημέρες τις δημοσιεύσεις για να πάρουμε τους πίνακες και να προχωρήσουμε στην έκδοση σημειωμάτων προς τους εργαζόμενους, τα οποία θα αναφέρουν τα ποσά επαλήθευσης και τα ποσά διανομής με βάση τους σχετικούς πίνακες, ενημερωθήκαμε από την ειδική διαχείριση ότι ο εισηγητής δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την μελέτη και επεξεργασία των πινάκων και ζητά διευκρινίσεις επί των επαληθεύσεων και του πίνακα διανομής από την ειδική διαχείριση, εκφράζοντας και αντιρρήσεις για κάποιες”.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πίνακας κατάταξης και τα συνυποβληθέντα παραρτήματα και πίνακες αριθμούν εκατοντάδες σελίδες και θέλει να ελέγξει αν όλα έχουν γίνει σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου.

    Όταν ο εισηγητής κρίνει ότι είναι έτοιμος, με πράξη του επί του πίνακα θα τον κηρύξει εκτελεστό και θα ακολουθήσουν οι δημοσιεύσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Σε παγκόσμιο ναυτιλιακό κολοσσό εξελίσσεται η Capital – Όλοι οι άνθρωποι της επιχειρηματικής του ομάδας

    Βραβεύτηκε η Μελίνα Τραυλού από την Wista Hellas

    Αυξήθηκε η ναυπηγική παραγωγή στην Κίνα



    ΣΧΟΛΙΑ