• Ναυτιλία

    Μινωϊκές Γραμμές: “Δεν ήταν επιβάτης μας ο πολίτης που τραυματίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά”


    Με ανακοίνωση τους, οι Μινωϊκές Γραμμές τονίζουν ότι η «η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου « ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ», επισημαίνει ότι ο χθεσινός τραυματισμός που σημειώθηκε εντός λιμένα Πειραιά  δεν σχετίζεται με επιβάτη του συγκεκριμένου πλοίου ούτε σημειώθηκε στο χώρο επιβίβασης.

    Σχετική ανακοίνωση για την ορθότητα του συμβάντος και την αποτροπή κάθε περαιτέρω παρεξηγήσεως και παρερμηνείας, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

    Η ανακοίνωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής αναφέρει ότι:

    Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τραυματισμό 60χρονου διερχόμενου πεζού στην περιοχή του Ηετίωνα του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, εντός πύλης Ε2.

    Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, διήρχετο πεζός από την εν λόγω περιοχή και παρασύρθηκε από Φ/Γ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

    Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”, για νοσοκομειακή περίθαλψη.

    Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ ο οδηγός του Φ/Γ οχήματος συνελήφθη για παράβαση των άρθρων 314 Π.Κ. και 94 παρ. 1 του Ν. 2696/1999, όπως ισχύει.

    Διαβάστε επίσης

    Νέο πλοίο για τον Αθανάσιο Φειδάκη αξίας 37,5 εκατ. δολαρίων

    O ΟΛΠ αναμένει εντός του 2022 να αφιχθούν στον λιμένα 750 κρουαζιερόπλοια



    ΣΧΟΛΙΑ