ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Minerva Marine, του Ανδρέα Ι. Μαρτίνου, ενίσχυσε τον στόλο της με ένα ακόμη πλοίο.
Η εταιρεία αγόρασε το containership “Mindoro”, μεταφορικής ικανότητας 1.781 teu , το οποίο ναυπηγήθηκε το 2022 από τη Briese Schiffahrt, στην τιμή των 31.5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία κατασκεύασε το πλοίο το έτος 2021 για 26 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της Alphaliner.
Το πλοίο μετονομάστηκε ήδη σε “Little Symphony” και παραμένει ναυλωμένο στην Hapag-Lloyd μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Η συμφωνία ανεβάζει τον στόλο των containerships της Minerva σε επτά πλοία, όλα κατασκευασμένα από το 2022 και μετά.
Διαβάστε επίσης:
Από το σκοτάδι στο φως – Ο μυστηριώδης κόσμος των σπηλαίων σε έκθεση
Big Boss στον ΟΛΘ o Ιβάν Σαββίδης – Ολο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Αθανάσιου Λιάγκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από το WhatsApp στο ChatGPT: Πότε οι ιδιωτικές συνομιλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας στο δικαστήριο
- Σάντρα Ορτέγκα: Ποια είναι η «αόρατη» κληρονόμος της αυτοκρατορίας Zara – Γιατί επέλεξε να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
- ΔΥΠΑ: 400 εκατ. ευρώ για 38.034 ανέργους – Τα πέντε προγράμματα που ανοίγουν έως το τέλος του 2026
- Ναύλα-φωτιά έως 1,5 εκατ. δολ. την ημέρα στα τάνκερ – «Χρυσές» συμφωνίες Αγγελικούση, Διαμαντίδη, Χατζηγιάννη, Εμπειρίκου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.