• Ναυτιλία

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Ν.Δ. για τον θαλάσσιο τουρισμό


    Στέφθηκε με πλήρη επιτυχία η Ημερίδα για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού που διοργάνωσε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ στον Πολυχώρο του Παλαιού Φαλήρου με οικοδεσπότη τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

    Στην Ημερίδα αυτή συμμετείχαν αξιόλογα στελέχη της ναυτιλιακής και τουριστικής βιομηχανίας, καθώς και επίλεκτοι καλεσμένοι που παρακολούθησαν την Ημερίδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ στοχευμένες παρεμβάσεις.

    Ο κύριος Άκης Μπάφας, Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ καλωσόρισε και υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους στην Ημερίδα.

    Συντονιστής της Ημερίδας ήταν ο κύριος Θεόδωρος Κόντες, Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΕΚΦΝ και Διευθυντής της Εταιρείας MAJESTIC INTERNATIONAL CRUISES INC,  και ο κύριος Αναστάσιος Θωμαΐδης, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Διδάκτορας Τουριστικής Νομοθεσίας Νομικής ΑΠΘ, ενώ και ο κύριος Γεώργιος Ξηραδάκης, Ναυτιλιακό στέλεχος /Οικονομολόγος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας XRTC, συντόνισε το συγκεκριμένο πάνελ το οποίο απαρτιζόταν από εκλεκτούς ομιλητές.

    Στην ανωτέρω Ημερίδα παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Πρόεδροι και αξιόλογα στελέχη των κλάδων της Ναυτιλίας και του Τουρισμού.

    Διαβάστε επίσης

    Η ΑΝΕΚ θέλει να πουλήσει το μερίδιο της στην ΕΤΑΝΑΠ;



    ΣΧΟΛΙΑ