• Ναυτιλία

    Μάριος Ηλιόπουλος: Δεν μπήκαμε στην MIG για να βγάλουμε κέρδος – Όταν έρθει η ώρα θα βάλω την πανοπλία μου – Βολές κατά των τραπεζών

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets


    Δωρεά 2 εκατομμυρίων ευρώ για υγεία, παιδεία, αθλητισμό, πολιτισμό, περιβάλλον και ίδρυση Ιδρύματος Ηλιόπουλος στη μνήμη του πατέρα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, θα πραγματοποιήσει ο Μάριος Ηλιόπουλος της SeaJets.

    Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος παραχωρεί αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου με θέμα τη χρηματοδότηση δράσεων για τη στήριξη της Υγείας και Παιδείας στα Νησιά του Αιγαίου.

    Ερωτηθείς από το mononews.gr τι θα γίνει με τη MIG και την Attica Group, ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε ότι «Σήμερα θέλω να επικεντρωθώ στις δράσεις μας στο Αιγαίο και όταν έρθει η ώρα θα βάλω την πανοπλία μου και θα μιλήσω. Γνωρίζετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Τώρα μιλάμε για το Αιγαίο και τις δράσεις μας».

    Στη συνέχεια ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέφερε: «Δεν μπήκαμε στην MIG για να βγάλουμε κέρδος. Δεν αγοράζαμε μετοχές. Μόνο αγοράζαμε μετοχές Τραπεζών, οι οποίες δυστυχώς δεν μας ενίσχυσαν μέσα στην πανδημία. Οι Τράπεζες είχαν υποχρέωση να ενισχύσουν τις εταιρείες, εμείς εισπράξαμε άρνηση, ενώ υπήρχε κυβερνητική μέριμνα για να βοηθήσουν τις εταιρείες.

    Τα 4/5 των μετοχών που αγοράστηκαν σε μια ημέρα, ήταν αγορές στη MIG. Μπροστά σε αυτούς είμαι τσοπάνης».

    Να σημειωθεί ότι αγορά περίμενε με ενδιαφέρον (σ.σ. όπως και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) την τοποθέτηση του Μάριου Ηλιόπουλου για τη συμμετοχή του στη MIG και τυχόν κινήσεις του για να μπλοκάρει τη διαδικασία της δημόσιας πρότασης της Πειραιώς, η οποία πλέον θα αφορά και στην Attica Συμμετοχών.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ