ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων στην αίθουσα΄΄ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΑΣΙΑΣ ΡΕΣΤΗΣ΄΄της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς.
Τα παρευρισκόμενα μέλη ενημερώθηκαν για τις Δράσεις – Πεπραγμένα του Σωματείου για το έτος που πέρασε.
Ο Πρόεδρος της Λέσχης Καπτ. Αντώνης Πιτσιλός απηύθυνε χαιρετισμό και κατόπιν παρουσίασε τον Διοικητικό απολογισμό ενώ ο Ταμίας Παναγιώτης Καμαράδος παρουσίασε τον Οικονομικό απολογισμό. Και τα δύο εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους συμμετέχοντες.
Κατόπιν συζητήθηκαν προτάσεις για τις επικείμενες δράσεις της Λέσχης καθώς επίσης συζητήθηκαν οι προοπτικές βελτίωσης στην οργάνωση των διαφόρων εκδηλώσεων/ομιλιών και γενικότερα οι τρόποι εξέλιξης του Σωματείου μας.
O Πρόεδρος Αντώνης Πιτσιλός και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη που εξακολουθούν να στηρίζουν την Λέσχη και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες με την παρουσία τους, στην Τακτική Γενική Συνέλευση 2023.
Διαβάστε επίσης
Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων: Τιμήθηκαν αριστούχοι απόφοιτοι των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απρόθυμοι οι Ιρανοί αξιωματούχοι ακόμα και να συζητήσουν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ – Ενισχύεται το Brent
- Βανς: Στην Ουγγαρία αρχές Απριλίου ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για να στηρίξει Όρμπαν
- Trastor: Διανομή 0,04 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2025
- Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση στηρίζουμε έμπρακτα την εστίαση, έως 25% αύξηση στον κατώτατο μισθό (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.