• Ναυτιλία

    Κ. Καραϊσκάκη: Σημαντική προαγωγή για την Ελληνίδα δικηγόρο από τη διεθνή νομική εταιρία HFW

    Καλλιόπη Καραϊσκάκη, δικηγόρος


    Η διεθνής δικηγορική εταιρία HFW αποφάσισε να ενισχύσει το ελληνικό τμήμα χρηματοδοτήσεων πλοίων, με την προαγωγή της δικηγόρου Καλλιόπης Καραϊσκάκη σε συνεργάτη (partner) και την πρόσληψη της δικηγόρου Δήμητρας Γκέλτη.

    Παράλληλα, η κα Καραϊσκάκη ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος χρηματοδοτήσεων της εταιρίας, στον Πειραιά. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης του τμήματος χρηματοδοτήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας της HFW.

    Σημειώνεται ότι η γνωστή νομική εταιρία έχει πλέον 15 συνεργάτες στο συγκεκριμένο κλάδο, σε 18 διεθνή γραφεία, καθώς και ομάδες εργασίας στο Ντουμπάι, το Χογνκ Κονγκ, το Λονδίνο, το Παρίσι, τον Πειραιά, τη Σιγκαπούρη και τη Σαγκάη.

    Παράλληλα, η προαγωγή της Καλλιόπης Καραϊσκάκη, συμπίπτει χρονικά με τη 25η επέτειο δημιουργίας του γραφείου της HFW στον Πειραιά (14 Ιουνίου 1993).

    Η κα Καραϊσκάκη είναι δικηγόρος, που πραγματοποιεί συναλλαγές τόσο στην αγγλική όσο και στην ελληνική γλώσσα, με σημαντική εμπειρία στη χρηματοδότηση των πλοίων, τις εταιρίες, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

    Εργάστηκε σχεδόν τρία χρόνια ως σύμβουλος της HFW στη Ντόχα, όπου αποσπάστηκε ως νομικός σύμβουλος στις εταιρίες Maersk Oil και Qatar Gas Transport Company (NAKILAT). Έχει επίσης παραμείνει έξι χρόνια στο Λονδίνο ως συνεργάτης στις εταιρίες Freshfields Bruckhaus Deringer και Richards Butler.

    Σχολιάζοντας τη νέα της θέση η Καλλιόπη Καραϊσκάκη, επισήμανε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι συνεργάτης και που ανέλαβα να καθοδηγήσω μια ομάδα με τόσο μεγάλη φήμη στη χρηματοδότηση πλοίων και τις ναυτιλιακές εταιρίες στην Ελλάδα και διεθνώς. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την υπόλοιπη ομάδα ανά τον κόσμο και να προσφέρω στους πελάτες τις γνώσεις και την εξειδίκευση που περιμένουν από την HFW. “

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Α. Φράγκου: Το μεγάλο deal των 390 εκατ. δολαρίων για 5+4 πλοία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Οικονόμου: Η νέα κίνηση αναδιάρθρωσης του στόλου της Dryships

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Α. Πίττας: Ποιος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της EuroDry

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ