• Ναυτιλία

    Ιsalos.net: Έκανε 20 διαδικτυακά σεμινάρια για τη ναυτιλία μέσα στην πανδημία

    Ιsalos.net: Έκανε 20 διαδικτυακά σεμινάρια για τη ναυτιλία μέσα στην πανδημία

    Στιγμιότυπο από τα φετινά Βραβεία Lloyd’s List Greek Shipping Awards


    H πρωτοβουλία Ιsalos.net βραβεύθηκε στα φετινά Βραβεία Lloyd’s List Greek Shipping Awards, στην κατηγορία της Εκπαίδευσης και της Επιμόρφωσης.

    H πρωτοβουλία Ιsalos.net δημιουργήθηκε, το Δεκέμβριο του 2015. Σκοπός της πρωτοβουλίας ήταν, είναι και παραμένει η επιμόρφωση των νέων που έχουν επιλέξει να σταδιοδρομήσουν στη ναυτιλιακή βιομηχανία και όσων αναζητούν τις προοπτικές εργασίας στη θάλασσα.

    Με την υποστήριξη 75 και πλέον ναυτιλιακών εταιρειών και επιχειρήσεων της ευρύτερης ναυτιλιακής συστάδας, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και φορέων, η Ιsalos.net διοργανώνει πληθώρα επιμορφωτικών συνεδρίων, σεμιναρίων, workshops και άλλων δράσεων, συμπεριλαμβανομένων των ημερίδων «Επιλέγω Ναυτιλία».

    Στις ημερίδες «Επιλέγω Ναυτιλία» οι πρωτοετείς σπουδαστές των ΑΕΝ έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών, προκειμένου να προετοιμαστούν για το πρώτο εκπαιδευτικό τους ταξίδι αλλά και να συνομιλήσουν σε έναν οριζόντιο και ανοικτό διάλογο με εκπροσώπους της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας.

    Στιγμιότυπο από τα φετινά Βραβεία Lloyd’s List Greek Shipping Awards

    Ταυτόχρονα, η Isalos.net διαθέτει δυναμική παρουσία στον κυβερνοχώρο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να αγαπήσουν οι Έλληνες τη ναυτιλία και τη θάλασσα.

    Επικεφαλής της πρωτοβουλίας Isalos.net είναι ο δικηγόρος και διευθυντής σύνταξης των Ναυτικών Χρονικών Ηλίας Γ. Μπίσιας.

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΛΘ: Στο 71,85% το ποσοστό της Belterra του Ιβάν Σαββίδη

    Νίκος Μουνδρέας: Με ένα ακόμη bulker ενισχύεται ο στόλος της NGM Energy



    ΣΧΟΛΙΑ