ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά μεταναστών και για λαθραία τσιγάρα
Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών καθώς και του 54χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας στον οικείο λιμένα.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στον λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πέντε αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.
Επιπρόσθετα, εντοπίστηκαν εντός του τράκτορα, τριακόσια ενενήντα (390) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα με το επικαθήμενο, καθώς και τα ανευρεθέντα τσιγάρα.
Διαβάστε επίσης:
Επενδύσεις 4,23 δισ. δολαρίων σε νέα πλοία από τους Έλληνες εφοπλιστές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαρδαλιάς από Ίλιον: Παραδόθηκαν οι 2 παιδικές χαρές από τις 8, έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ
- ΚΠΙΣΝ: Τη Δευτέρα 16/3 στις 18:30 η ομιλία του Πρωθυπουργού για τον παραγωγικό μετασχηματισμό σε βιομηχανία και καινοτομία
- Πρέσβης Ιράν στο Ριάντ: Η Τεχεράνη επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων της με αραβικά κράτη του Κόλπου
- HΠΑ: Οι επιθέσεις κατά του Ιράν έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής 12 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.