ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά μεταναστών και για λαθραία τσιγάρα
Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών καθώς και του 54χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας στον οικείο λιμένα.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στον λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πέντε αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.
Επιπρόσθετα, εντοπίστηκαν εντός του τράκτορα, τριακόσια ενενήντα (390) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα με το επικαθήμενο, καθώς και τα ανευρεθέντα τσιγάρα.
Διαβάστε επίσης:
Επενδύσεις 4,23 δισ. δολαρίων σε νέα πλοία από τους Έλληνες εφοπλιστές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της