Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «FLYING CAT 4» κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες.
Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 206 επιβάτες, κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι του Πόρου, όπου του απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
Στο λιμάνι του Πόρου αποβιβάστηκαν 37 επιβάτες, ενώ οι υπόλοιποι (123 για Ύδρα, 46 Σπέτσες) θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στους προορισμούς τους και συγκεκριμένα με τα ταχύπλοα «FLYING CAT 5» και «SPEED CAT 1».
Διαβάστε επίσης:
Παραλήρημα στον τουρκικό Τύπο: «Έχουμε ακόμα κυριαρχία σε 9 νησιά, όπως Λέσβος, Χίος και Σάμος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EasyJet: Το success story της εταιρείας του Στέλιου Χατζηιωάννου που άλλαξε τις αερομεταφορές και η πρόταση εξαγοράς από την Castlelake
- Μυτιληναίος – Ξιφαράς-Εξάρχου: Πόση δυναμικότητα πήραν στον Κάθετο Διάδρομο – Επιτυχής η δημοπρασία του ΔΕΣΦΑ
- Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου στην επόμενη πενταετία – Το bancassurance με την Πειραιώς και οι προκλήσεις στην υγεία
- Χρηματιστήριο: Από ποιες μετοχές θα έρθει η αναβάθμιση σε developed market
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.