• Ναυτιλία

    Η Veson Nautical εξαγοράζει την VesselsValue

    • NewsRoom

    John Veson, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Veson Nautical


    Η Veson Nautical (Veson), ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις διαχείρισης θαλάσσιων εμπορευμάτων ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει τον πάροχο αποτίμησης πλοίων VesselsValue.

    H VesselsValue ιδρύθηκε το 2011 με στόχο να προσφέρει διαφάνεια στη ναυτιλιακή αγορά παρέχοντας επικαιροποιημένα δεδομένα για τις αποτιμήσεις πλοίων. Με μια βάση δεδομένων που αποτελείται από περισσότερα από 81.500 πλοία, η VesselsValue έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση, αποθήκευση και εμπορευματοποίηση δεδομένων με τη μορφή αποτιμήσεων, εκθέσεων και πληροφοριών αγοράς.

    Συνδυάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της VesselsValue με τις υπάρχουσες λύσεις της Veson, οι πελάτες θα επωφεληθούν από μια ολοκληρωμένη προσφορά προϊόντων. Με πρόσβαση σε αξιόπιστα και έγκαιρα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών του κάθε πλοίου, οι χρήστες θα έχουν καλύτερες δυνατότητες λήψης αποφάσεων.

    Οι υπάρχοντες πελάτες της VesselsValue θα λάβουν το ίδιο προϊόν και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μαζί με νέα πλεονεκτήματα, όπως βελτιωμένες ενημερώσεις μοντέλων, ενσωματώνοντας πληροφορίες από πηγές του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Veson, όπως το Q88 και το Oceanbolt.

    Οι νέοι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε δεδομένα αποτίμησης πλοίων και στόλων στο πλαίσιο της πλατφόρμας Veson IMOS (VIP) καθώς και τη δυνατότητα να βλέπουν τους υπολογισμούς CII που παράγονται στο προϊόν VesselsValue Green.

    Ο John Veson, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Veson Nautical, σχολίασε: «Η VesselsValue φέρνει πλήθος γνώσεων και εμπειρίας στον οργανισμό μας και ανυπομονούμε να ενταχθούν στην ομάδα της Veson. Εκτός από την αποτίμηση του παγκόσμιου στόλου, η VesselsValue διαθέτει μια εξελιγμένη αναλυτική μεθοδολογία αποτίμησης την οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να παρέχουμε στους πελάτες μας βαθύτερες πληροφορίες για την προώθηση βιώσιμων εμπορικών και επιχειρησιακών αποφάσεων».

    Από την πλευρά του ο Richard Rivlin, ιδρυτής και CEO της VesselsValue, επισήμανε: «Αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την VesselsValue. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε μέρος του οικοσυστήματος της Veson. Η σύνδεση με την ισχυρή πλατφόρμα της Veson θα οδηγήσει την VesselsValue πιο κοντά στην αποστολή μας να κάνουμε τις ναυτιλιακές αγορές διαφανείς. Οι πελάτες θα έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα μοναδικών πληροφοριών και υποστήριξης άριστης ποιότητας. Είμαι τόσο περήφανος και ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να εξελιχθεί αυτό από μια ιδέα σε ένα τόσο σημαντικό ορόσημο».

    Το ναυτιλιακό brand και η σειρά προϊόντων της VesselsValue θα συνεχίσουν να παράγουν κορυφαίες αναλύσεις στην αγορά κάτω από την ομπρέλα Veson, όταν οριστικοποιηθεί η εξαγορά στις αρχές Μαΐου.

    Το τμήμα της VesselsValue που εστιάζει στην αεροπορία θα διασπαστεί σε μια ξεχωριστή, αυτόνομη εταιρεία.

    Διαβάστε ακόμη:

    Deal με ελληνικό άρωμα στη ναυτιλία: H Kpler εξαγόρασε την MarineTraffic



    ΣΧΟΛΙΑ