Ναυτιλία

Η Νότιγχαμ, ο «γουρλής» Μιλτιάδης και οι επενδύσεις του Μαρινάκη στην Premier League

Βαγγέλης Μαρινάκης


Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κρύβει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, ωστόσο, σε εκδήλωση που έγινε στα Ποσειδώνια 2022, αναφέρθηκε και στην Νότιγχαμ, που πρόσφατα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία Αγγλίας, αλλά και στον γιο του Μιλτιάδη, που φέρει το όνομα του αείμνηστου παππού του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφερόμενος στη Νότιγχαμ Φόρεστ και στην επιστροφή της στην Premier League, είπε:. «Είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα. Νομίζω πως με τις επενδύσεις που θα κάνουμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα ξαναγράψουμε ιστορία.

Ένα από τα παράξενα πράγματα είναι ότι τελευταία φορά που η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν πριν από 23 χρόνια όταν είχε γεννηθεί ο γιος μου (ο Μιλτιάδης) και τώρα είναι ο γιος μου που πριν έναν χρόνο ασχολήθηκε με την ομάδα και βοήθησε στην ανάκαμψη της ομάδας».

Έχει κανείς αντίρρηση ότι ο Μιλτιάδης Ε. Μαρινάκης σύντομα θα αναλάβει ενεργό ρόλο και στον τομέα της ναυτιλίας, αλλά και του Ολυμπιακού;

Διαβάστε επίσης:

264 εκατ. λίρες για τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την νίκη και άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ

Μαρινάκης: «Επιστρέψαμε και πάμε για τρόπαια με τη Νότιγχαμ»

67 Έλληνες εφοπλιστές που έχουν από 20 πλοία και άνω, διαθέτουν αθροιστικά 3.464 πλοία με χωρητικότητα 316,3 εκατ. dwt!ΣΧΟΛΙΑ