ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μόσχα ανακοίνωσε σήμερα ότι έκλεισε στη ναυσιπλοΐα την Αζοφική Θάλασσα, από την οποία βρέχονται η Ρωσία και η Ουκρανία, στην οποία οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν σήμερα το πρωί στρατιωτική επιχείρηση, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
“Η ναυσιπλοΐα στα ύδατα της Αζοφικής Θάλασσας ανεστάλη από τις 04:00 (03:00 ώρα Ελλάδος) το πρωί μέχρι νεωτέρας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ρωσική ναυτιλιακή υπηρεσία Rosmorretchflot, την οποία επικαλείται το Interfax.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση η έγκριση του δανείου των 90 δισ. ευρώ στην Ουκρανία
- Λ. Παπακωνσταντίνου (IDEAL Holdings): Οι επενδύσεις συνεχίζονται παρά το ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον
- Η Ουγγαρία επιδιώκει να αποκλείσει εταιρείες που συνδέονται με τον Όρμπαν από τα ευρωπαϊκά δάνεια του SAFE
- Ρωσική απειλή σε ευρωπαϊκές χώρες: Στόχος μας όποιος φιλοξενήσει γαλλικά αεροσκάφη με δυνατότητα μεταφοράς πυρηνικών όπλων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.