ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου, Μαρίνα Χατζημανώλη, ταξιδεύει σήμερα για την Guangzhou στην Κίνα, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις ονοματοδοσίας του νεότευκτου φορτηγού πλοίου ‘AAL LIMASSOL’ της εταιρείας ΑAL Shipping, που ανήκει στον όμιλο εταιρειών Schoeller Holdings ιδιοκτησίας του Heinrich Schoeller.
Το πλοίο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές και θα νηολογηθεί στο Κυπριακό Νηολόγιο Πλοίων.
Κατά την επίσκεψη της στην Κίνα, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της COSCO Bulkers, ενώ θα πραγματοποιήσει σειρά άλλων συναντήσεων με πλοιοκτήτες, στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και ναυπηγείων, στα πλαίσια των εντατικών προσπαθειών προβολής και ενίσχυσης του Κυπριακού Νηολογίου αλλά και γενικότερα της Κυπριακής ναυτιλίας, με στόχο την προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών στην Κύπρο και πλοίων στο Κυπριακό Νηολόγιο.
Διαβάστε επίσης:
Η Celestyal παρουσιάζει τις νέες ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»
Attica Group: Διάκριση του Ομίλου με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024
Κατέπλευσε χθες στο λιμάνι του Πειραιά το εμβληματικό Γαλλικό ιστιοφόρο «Belem»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fourlis: Πού οφείλονται οι ζημιές – Οι ενστάσεις των αναλυτών και οι προβλέψεις που δεν επιβεβαιώνονται
- EuroLeague Final-4 2026: Το χορηγικό «χρυσάφι» της Αθήνας, οι πολυεθνικές και το νέο εμπορικό μοντέλο της διοργάνωσης
- Το ξεπούλημα των ομολόγων και το τέλος μιας παλιάς βεβαιότητας
- Πρεμιέρα για το κόμμα Καρυστιανού – Οι συγκρούσεις και τα πρόσωπα πίσω από το νέο κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.