ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Έλληνες εφοπλιστές συνεχίζουν τις αγοραπωλησίες πλοίων.
Από την αρχή του τρέχοντος έτους έως τις 29 Μαΐου, σύμφωνα με την Allied, αγόρασαν 125 πλοία και πούλησαν 93 πλοία.
Με άλλα λόγια, για τα 125 πλοία που απέκτησαν πλήρωσαν 2.487,6 δισ. δολάρια και εισέπραξαν από την πώληση των 93 πλοίων 2.064,3 δισ. δολάρια!
Αναλυτικότερα, πρόσθεσαν στους στόλους τους 69 φορτηγά πλοία, 50 δεξαμενόπλοια, 3 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και τρία πλοία gas.
Για τα πλοία αυτά, κατέβαλαν για τα φορτηγά 1,546 δισ. δολάρια, για τα δεξαμενόπλοια 873,7 εκατ. δολάρια, για τα πλοία κοντέινερ 55 εκατ. δολάρια και για τα πλοία μεταφοράς υγραερίου 9,1 εκατ. δολάρια.
Συνολικά στους πέντε μήνες του 2022 άλλαξαν χέρια 838 πλοία συνολικής αξίας 17,425 δισ. δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
163 Έλληνες εφοπλιστές έχουν πλοία τους στη σημαία του Παναμά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ExxonMobil: Η Ευρώπη κινδυνεύει να χάσει ενεργειακές προμήθειες από το 2027 λόγω των κανόνων για το μεθάνιο
- Alpha Trust Συμμετοχών: Εγκρίθηκε το squeeze out από Alpha Bank
- Αίγιο: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Νεραντζιές
- Mermeren Kombinat: «Βουτιά» 41% στα καθαρά κέρδη το πρώτο εξάμηνο – Πιέσεις από την Κίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.