ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα βάζει τη στέγαση και την κοινωνική προστασία στο κέντρο της διεθνούς συζήτησης»
Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, είναι προσκεκλημένη από τη διοίκηση της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, όπου θα μιλήσει στη ναυτιλιακή κοινότητα του Πειραιά την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14.15 μ.μ.
Τα γεύματα εργασίας της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά έχουν γίνει θεσμός, όπου οι καλεσμένοι ομιλητές αναφέρονται και σε τρέχοντα θέματα, αλλά κυρίως απαντούν σε ερωτήσεις ανθρώπων της ναυτιλίας.
Διαβάστε επίσης:
Επιχείρηση «Ασπίδες»: Ο αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Γρυπάρης αναλαμβάνει διοικητής επιχειρήσεων
Safe Bulkers (Πόλυς Β. Χατζηιωάννου): Πούλησε πλοίο με 12,2 εκατ. δολάρια
Τσικαλάκης (ΠΝΟ): Δεν θα ανεχθούμε υποβάθμιση των ναυτικών σπουδών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε το παλαιότερο πλοίο της με κέρδος 4,6 εκατ. δολάρια
- Η νομισματική πολιτική χάνει επιτέλους την ισχύ της;
- Xclusiv: Η αύξηση των ναύλων κατά 80% επηρέασε τις αξίες των πλοίων δεκαπενταετίας κατά 10 εκατ. δολάρια
- Το κρας τεστ με Ερντογάν, ποιος υπουργείο πλημμύρισε και είχε ποντίκια, τι θέλει ο Ρούμπιο στην Αθήνα και ο σπαρταριστός διάλογος Κουτσούμπα – Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.