Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Μία νέα προσθήκη πλοίου στον στόλο της πραγματοποίησε η χαμηλού προφίλ ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Navina Maritime, για πρώτη φορά από το 2017.

Η τελευταία κίνηση της εταιρείας ήταν το 2017, όταν είχε αποκτήσει το χωρητικότητας 37.200 dwt handysize Ocean Hawk, που μετονομάστηκε σε Odysseus, κατασκευής 2011, έναντι 11,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή τη φορά, η εταιρεία επέλεξε ένα αδελφό πλοίο του Ocean Hawk, το Ocean Neptune, κατασκευής 2012, το οποίο μετονομάστηκε σε Thalis. Για την απόκτηση του πλοίου, η Navina Maritime πλήρωσε κάτι λιγότερο από 14 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειωτέον ότι και τα δύο πλοία, κατασκευασμένα στα ναυπηγεία Hyundai Mipo, αποκτήθηκαν από δύο διαφορετικές ιαπωνικές εταιρείες.

Η Navina Maritime έχει πουλήσει μόνο ένα πλοίο από το 2013, και μετά την τελευταία της κίνηση ο στόλος της αποτελείται πλέον από έξι πλοία: τρία supramaxes, δύο handysizes και ένα παλιό panamax.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:   Π. Λιβανός: Κέρδη ρεκόρ στο τέταρτο τρίμηνο 2018 για τη GasLog

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μ. Μποδούρογλου: Συμφωνία ναύλωσης σε συμφέρουσα τιμή από την Allseas

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ποια μεγάλη ναυτιλιακή «έκλεψε» πλοία που διεκδικούσαν ελληνικές εταιρείες

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here