• Ναυτιλία

    Η Celestyal ανανεώνει τα specialty εστιατόρια της

    Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης

    Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης


    Η Celestyal ανανέωσε τα μενού των specialty εστιατορίων των δύο πλοίων της. H κίνηση ακολουθεί το παρθενικό ταξίδι του Celestyal Discovery και την ανακαίνιση του Celestyal Journey.

    Η brasserie μεσογειακού τύπου, Grill Seekers, είναι διαθέσιμη για δείπνο και στα δύο πλοία και πλέον προσφέρει βραζιλιάνικη Picanha, αμερικανικό Wagyu, αργεντίνικο μοσχάρι black angus, αυστραλιανά αρνίσια παϊδάκια, δανέζικο χοιρινό tomahawk και μοσχαράκι.

    Προσφέρονται, επίσης, επιλογές θαλασσινών, συμπεριλαμβανομένης ποικιλίας φρέσκων φιλέτων αιγαιοπελαγίτικων ψαριών, κουβανέζικος αστακός και γαρίδες jumbo.

    Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των επιβατών, παρέμεινε διαθέσιμη η επιλογή απεριόριστης κατανάλωσης antipasto, ενώ η ανανεωμένη προσφορά επιδόρπιων περιλαμβάνει τώρα κρέπες σουζέτ φλαμπέ, μπαμπάδες με ρούμι και ζεστό κιουνεφέ.

    Το εστιατόριο Pink Moon, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά στο Celestyal Journey, διαθέτει ένα ανανεωμένο μενού εμπνευσμένο από την Ασία, με ραμέν και μπολ με νουντλς. Η διακόσμηση του εστιατορίου έχει σχεδιαστεί αντλώντας έμπνευση από την Ιαπωνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

    Τη βελτίωση των μενού ακολουθεί νέα τιμολογιακή προσέγγιση, στην οποία τα πιάτα κοστολογούνται πλέον ξεχωριστά, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στους επισκέπτες.

    Και τα δύο εστιατόρια περιλαμβάνονται τώρα με έκπτωση 25%, όταν οι επισκέπτες αγοράζουν το Celestyal Plus+ Experience, που περιλαμβάνει το premium πακέτο ποτών “Sky High”, €150 έκπτωση στις εκδρομές με προ-κράτηση, όλα τα λιμενικά τέλη & έξοδα υπηρεσιών, αλλά και πρόσβαση Wi-Fi.

    Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Γνωρίζουμε από τους επισκέπτες και τους πράκτορές μας ότι οι ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες αποτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της εμπειρίας της κρουαζιέρας. Στη Celestyal προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας αυθεντικές, πρωτότυπες και νόστιμες επιλογές φαγητού τόσο στα πλοία μας όσο και στη στεριά.»

    Συνεχίζοντας, τόνισε: «Τα specialty εστιατόριά μας αποτελούν μόνο μία από τις φανταστικές γαστρονομικές επιλογές στα πλοία μας, προσφέροντας αποκλειστικές εμπειρίες σε εξαιρετική τιμή. Ανυπομονούμε να δοκιμάσουν οι επιβάτες μας τα νέα μας υπέροχα μενού μας, φέτος.»

    Η Celestyal προσφέρει αυτήν την περίοδο μειωμένες τιμές και 50% έκπτωση για το Celestyal Plus+ Experience, καθώς και μειωμένη επιβάρυνση 30% στις μονόκλινες καμπίνες και χαμηλούς ναύλους σε οικογένειες με παιδιά, με έκπτωση έως και 70% για τον τρίτο ή τέταρτο επιβάτη σε μία καμπίνα.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το celestyal.com ή καλέστε στο 211 1987680.



    ΣΧΟΛΙΑ