ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γερμανικός κολοσσός των θαλάσσιων μεταφορών Hapag-Lloyd ανακοίνωσε απόψε ότι αναστέλλει «μέχρι νεωτέρας» τις μεταφορές εμπορευμάτων από και προς τον Περσικό Κόλπο, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Σε αντίστοιχη κίνηση είχε προχωρήσει νωρίτερα και η Maersk.
Η Hapag-Lloyd «θα αναστείλει τις κρατήσεις για αποστολές κάθε είδους φορτίου από και προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράκ, το Κουβέιτ, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, το Ομάν (Σοχάρ), τη Σαουδική Αραβία (Νταμάμ και Τζουμπάιλ) και την Υεμένη», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.
Διαβάστε επίσης
Maersk: Παγώνει τις κρατήσεις φορτίων σε αρκετές χώρες του Κόλπου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Τεχνητής Νοημοσύνης WAICY Greece 2026 στο Κολλέγιο Αθηνών τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου
- Σύνταγμα: Οι φοιτητές έστησαν σκηνές και θα διανυκτερεύσουν μπροστά στη Βουλή
- Όμιλος Fourlis: Από τον μετασχηματισμό στη δημιουργία αξίας – Στόχος πωλήσεις €785–800 εκατ. και διπλάσια λειτουργικά κέρδη το 2029
- Opinion Poll: Πρώτη με 31,5% η ΝΔ στο λεκανοπέδιο Αττικής, προβάδισμα 14,6 μονάδων από την ΕΛ.Α.Σ και 21,3 από το ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.