ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Lomar Shipping, της οικογένειας Λογοθέτη, η οποία έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο επέκτεινε τον στόλο της μεταφοράς χύδην φορτίου με τρία ακόμη φορτηγά πλοία.
Σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, η θυγατρική της εταιρεία Libra Group, με έδρα τη Νέα Υόρκη αγόρασε τρία κινεζικής ναυπήγησης panamaxes πλοία, το Sweet Venus, το Sweet Melissa και το Sweet Irina, καταβάλλοντας 50 εκατομμύρια δολάρια.
Επισημαίνεται ότι η εταιρεία πούλησε πέντε πλοία, που αγοράστηκαν από τη γερμανική εταιρεία MPC Container Ships.
Τα πλοία πωλήθηκαν στην τιμή των 137 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει συμφωνηθεί να παραδοθούν τους επόμενους δύο μήνες.
Διαβάστε επίσης
H Lomar Shipping της οικογένειας Λογοθέτη αγόρασε 3 φορτηγά πλοία και πούλησε ένα με 10 εκατ. δολ.
Lomar Shipping (Οικογένεια Λογοθέτη): Πούλησε πλοίο με 10 εκατ. δολάρια
Danaos Corporation (Γιάννης Κούστας): Αγόρασε το 9,99% της Eagle Bulk Shipping
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 22 αεροδρόμια: Αγκάθι για τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών αεροσκαφών ο διαγωνισμός
- Αλαφούζος VS Μαρινάκης: Η ΕΠΟ κρατά πλέον το «κλειδί» της Super League μετά το νέο αδιέξοδο
- Η δεξίωση στο Προεδρικό και οι αλλαγές, η Αγαπηδάκη, η ευφυία του ΚΜ και οι εκλογές (video), η αεικίνητη Κεραμέως και η Μέλπω με τον Νικόλα
- Στουρνάρας – Πιερρακάκης: «Καμπανάκι» για πληθωρισμό και ενέργεια, κάλεσμα για ισχυρότερες τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.