• Ναυτιλία

    Franman: Επίσκεψη του CEO Κωστή Φραγκούλη στην Ιαπωνία

    • NewsRoom
    Κωστής Φραγκούλης, Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά

    Κωστής Φραγκούλης, Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά


    Πενταμελής αντιπροσωπεία της Franman, με επικεφαλής τον CEO μας, Κωστή Φραγκούλη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιαπωνία μαζί με τους Διευθυντές και Managers των Business Units 1&2 της Franman.

    Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους συνεργάτες στις εταιρείες Kobe Steel Ltd. (Kobelco) και Taiyo Electric Co. Ltd. στο Τόκιο, Naniwa Pump Mgf. Cc. Ltd. στην Οσάκα, τη Yanmar Power Technology Co. Ltd. & Yanmar Engineering Co. Ltd. στο Amagasaki και τα εργοστάσια της Kobelco στο Takasago και της Taiyo στο Gifu.

    Σημειώνεται ότι φέτος η Franman συμπλήρωσε 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ιαπωνική αγορά.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, η Franman ιδρύθηκε το 1991 και παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία εστιάζοντας στην προώθηση του ναυπηγικού εξοπλισμού, στις επισκευές πλοίων, στις υπηρεσίες ασφαλείας, στο trading ναυτιλιακού εξοπλισμού και εξαρτημάτων πλοίων, στο engineering και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

    Όταν ο Κωστής Φραγκούλης ίδρυσε την Franman, το όραμά του ήταν να επεκτείνει το πάθος του για τη θάλασσα και τη ναυτιλία σε έναν οργανισμό που θα παρείχε υψηλά επίπεδα διαφοροποιημένων υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Με αυτή την καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα επιχειρηματική φιλοσοφία, δημιουργήθηκε το πρώτο Trading House στην Ελλάδα, στα πρότυπα των Ιαπωνικών.

    Πενταμελής αντιπροσωπεία της Franman, με επικεφαλής τον CEO μας, Κωστή Φραγκούλη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιαπωνία μαζί με τους Διευθυντές και Managers των Business Units 1&2 της Franman

    Από τα πρώτα της χρόνια η Franman εστίασε στις αγορές της Ιαπωνίας, της Ν. Κορέας και της Κίνας, αγορές στις οποίες δημιούργησε ισχυρές συνεργασίες και διευρυμένη γνώση των αγορών, η οποία αποτελεί και ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού.

    Τρεις δεκαετίες αργότερα και αυτό το πάθος μοιράζεται με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην Franman σήμερα.

    Έμπειροι επαγγελματίες, υψηλής ειδίκευσης, που υποβάλλονται σε συνεχή τεχνική και εμπορική κατάρτιση, για να παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης και υποστήριξης.

    Η πρώτη εκπροσώπηση της Franman ήταν η Αμερικανική Metritape, κατασκευαστές συστημάτων tank level gauging.

    Σήμερα η Franman αντιπροσωπεύει 132 εταιρείες προωθώντας τον εξοπλισμό, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα και σε 13 ακόμα χώρες σε περισσότερους από 600 πελάτες και έχει λάβει πιστοποίηση ISO 9001:2015 από το 1998.

    Επιθυμία του Κωστή Φραγκούλη, είναι η Franman να πρωταγωνιστεί πάντα και να διακρίνεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με τις αξίες που την χαρακτηρίζουν από την ίδρυσή της.

    Διαβάστε επίσης: 

    Πάνος Λασκαρίδης: Έπεσαν οι υπογραφές για τη δωρεά του «Περσέας» στο Πολεμικό Ναυτικό

    Ποιες είναι οι ακριβές και ποιες οι φθηνές θαλάσσιες διαδρομές στην Ευρώπη;

    Γιάννης Κούστας: H Danaos αύξησε το ποσοστό της στην Eagle Bulk – Επενδύει στην αγορά ξηρού φορτίου

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ