ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Hapag-Lloyd ανακοίνωσε πως ανέστειλε τις διελεύσεις όλων των πλοίων της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην Ερυθρά Θάλασσα τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.
Η κίνηση της γερμανικής εταιρείας ακολουθεί αυτή της Δανικής Maersk, η οποία ανέστειλε επίσης τις διελεύσεις της μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν με πύραυλο εναντίον πλοίων της οι αντάρτες Χούτι της Υεμένης.
«Η Hapag-Lloyd διακόπτει όλη την κυκλοφορία των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην Ερυθρά Θάλασσα μέχρι τη Δευτέρα. Έπειτα θα λάβουμε αποφάσεις για την μετέπειτα περίοδο», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Διαβάστε επίσης
Maersk: Αναστέλλει τις μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων μέσω της Ερυθράς Θάλασσας
Πύργος Πειραιά: Φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την φωταγώγησή του (ΒΙΝΤΕΟ)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Βουτιά 4% μετά τις δηλώσεις Τραμπ για διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- Ιταλία: Ο πρόεδρος Ματαρέλα ζήτησε να γίνει σεβαστή η Ολυμπιακή Εκεχειρία
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Επστάιν σε συνεργασία με έναν συγγραφέα προσπάθησε να συνωμοτήσει εναντίον μου
- Νέα Υόρκη: Σφοδρό κύμα ψύχους – Τουλάχιστον 13 νεκρούς από υποθερμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.