ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Dynagas Partners, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, υπέγραψε συμφωνία για τη ναύλωση πλοίου με τον Νορβηγικό κολοσσό Equinor συνολικής αξίας 116 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ναυτιλιακή εταιρεία Dynagas LNG Partners του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου με την ανανέωση της χρονοναύλωσης στην Equinor εξασφάλισε τριετή συμφωνία για το πλοίο Arctic Aurora χωρητικότητας 155.000 cbm, το οποίο έχει ναυπηγηθεί το 2013.
Το σημαντικότερο στοιχείο από την νέα ναύλωση είναι ότι η εταιρεία θα κερδίσει 43 εκατ. δολάρια επιπλέον από την προηγούμενη ναύλωση που έχει από το 2013.
Η ναύλωση θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023.
Διαβάστε επίσης:
Έλληνες εφοπλιστές: Εντυπωσιακά κέρδη από το asset play το 2022
Γιώργος Κόρος (Ναυπηγεία Σαλαμίνας): Γαλλικές φρεγάτες made in Greece
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.