• Ναυτιλία

    Κωστής Κωνσταντακόπουλος (Costamare): Στη θέση του CCO ο Peter Lund της A.P. Moller-Maersk

    Κωστής Κωνσταντακόπουλος, CEO, Costamare

    Κωστής Κωνσταντακόπουλος, CEO Costamare


    H Costamare Inc. του εφοπλιστή Κωστή Κωνσταντακόπουλου διόρισε τον Peter Lund ως Chief Commercial Officer και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στη νέα του θέση στην Costamare τον Οκτώβριο του 2023.

    Ο Peter Lund είναι σήμερα Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής Ναύλωσης της A.P. Moller-Maersk στη Κοπεγχάγη, και έχει εργαστεί για συνολικά 24 χρόνια στον όμιλο εταιρειών A.P. Moller σε διαφορετικές διευθυντικές θέσεις και γεωγραφικές τοποθεσίες.

    Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Costamare, για την πρόσληψη του υψηλόβαθμου στελέχους, σχολίασε:

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Π. Λουντ ως νέο Εμπορικό Διευθυντή στην εταιρείας μας. Το ευρύ υπόβαθρο που διαθέτει στη διεθνή ναυτιλία και οι λεπτομερείς γνώσεις του σε πολλά από τα τμήματα-στόχους μας θα είναι πολύτιμες για εμάς καθώς συνεχίζουμε την κερδοφορία μας, την ανάπτυξη και διαφοροποίηση».

    Η Costamare Inc. έχει 49 χρόνια ιστορίας στη διεθνή ναυτιλία και στόλο 71 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, συνολικής χωρητικότητας περίπου 524.000 TEU και 43 πλοία ξηρού χύδην συνολικής χωρητικότητας περίπου 2.369.000 DWT (συμπεριλαμβανομένου ενός πλοίο για το οποίο έχει συμφωνηθεί να πωληθεί).

    Η εταιρεία διαθέτει επίσης πλατφόρμα λειτουργίας πλοίων ξηρού χύδην φορτίου η οποία ναυλώνει πλοία ξηρού χύδην, συνάπτει συμβάσεις ναύλωσης, προθεσμιακές μεταφορές συμφωνίες και μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί λύσεις αντιστάθμισης κινδύνου.

    Διαβάστε επίσης: 

    Λιμένας Ελευσίνας: Νέο master plan αλλάζει ριζικά το παράκτιο μέτωπο

    Πέθανε η Ειρήνη Σαρόγλου – Τσάκου, η «γιατρός της ναυτιλίας» και συνιδρύτρια του ομίλου Τσάκου

    Εκτός εργασίας 600 εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά – «Ουδέν νεώτερον» από τον Γιώργο Προκοπίου



    ΣΧΟΛΙΑ