ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Castor Maritime Inc. (NASDAQ: CTRM), του Πέτρου Παναγιωτίδη, γνωστοποίησε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία μια συναλλαγή πώλησης και επαναμίσθωσης του πλοίου M/V Magic Thunder, μεταφοράς χύδην φορτίου Kamsarmax, κατασκευής 2011 με επιχειρηματική οντότητα της Ιαπωνίας.
Η χρηματοδότηση ανέρχεται σε 14,6 εκατομμύρια δολάρια, έχει διάρκεια πέντε ετών και δικαίωμα αγοράς για την εταιρεία, η οποία αρχίζει στο τέλος του δεύτερου έτους της περιόδου ναύλωσης.
Ο στόλος της Castor περιλαμβάνει 9 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 0,6 εκατομμυρίων dwt. Επισημαίνεται ότι η Castor είναι επίσης ο πλειοψηφικός μέτοχος της εισηγμένης στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης MPC Münchmeyer Petersen Capital AG.
Διαβάστε επίσης:
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Καθαρά κέρδη στο εξάμηνο 7,5 εκατ. δολάρια
Κικίλιας: Νέο ΠΔ για την προσβασιμότητα ΑμεΑ και ατόμων με μειωμένη κινητικότητα στην ακτοπλοΐα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Euronext: Κέρδη-ρεκόρ το γ’ τρίμηνο και επαναγορά μετοχών 350 εκατ. ευρώ – Ισχυρός ο ρόλος της Αθήνας
- AKTOR4TheFuture: Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Όμιλος AKTOR επενδύει στη νέα γενιά επιστημόνων και στο φυτώριο στελεχών του αύριο
- Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε επιχειρήσεις του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς
- Stoxx 600: Ο ευρωπαϊκός δείκτης που άντεξε στο κραχ των αγορών – Γιατί στρέφονται σε αυτόν οι επενδυτές;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.