• Ναυτιλία

    Bluepool Trading: Ένα καινοτόμο εγχείρημα για τα Bulker από τρεις φιλόδοξους νέους


    Η Bluepool Trading είναι μια πλατφόρμα για Bulker, η οποία θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαιά της για ναύλωση και διαχείριση πλοίων panamax.

    Επικεφαλής της Bluepool είναι ο πρώην επικεφαλής της panamax Noble, Άρης Μπαχός, ο πρώην διαχειριστής παραγώγων φορτίων GMI/M2M, ο Νικόλας Γαβριηλίδης και ο πρώην συνεργάτης της IFCHOR, Κίμων Αγγελόπουλος.

    Η Bluepool Trading θα παρακολουθεί συστηματικά και θα αντισταθμίζει τις ταμειακές ροές και τους κινδύνους αγοράς με παράγωγα. Η εταιρεία στοχεύει να γίνει γρήγορα ένας κορυφαίος συνεργάτης πλοιοκτητών, εφαρμόζοντας την πειθαρχημένη εμπορική στρατηγική της.

    Ο επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Bluepool, Κίμων Αγγελόπουλος, για την προσπάθεια αυτή τόνισε: «Δημιουργήσαμε μια σύγχρονη, καλά κεφαλαιοποιημένη επιχείρηση που παρέχει στους επενδυτές την ευκαιρία να επωφεληθούν από την εμπορική μας εμπειρία στην αγορά ξηρού χύδην φορτίου. Όσον αφορά την πλατφόρμα μας, παρατηρήσαμε τις πολλές προκλήσεις που αντιμετώπισαν άλλες πλατφόρμες panamax στο παρελθόν και προσπαθήσαμε να τις ξεπεράσουμε. Ως εκ τούτου, σχεδιάσαμε καινοτόμους όρους για να παρέχουμε στους πλοιοκτήτες τη μέγιστη δικαιοσύνη, διαφάνεια και ευελιξία».

    Διαβάστε επίσης:

    Εμμανουήλ Τσικαλάκης (ΠΝΟ): Ανησυχούμε για τα κρούσματα στα πλοία

    Simpson Spence Young: Ο διεθνής ναυλομεσιτικός οίκος έρχεται στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ