ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Navios Maritime Partners LP, της Αγγελικής Φράγκου, γνωστοποίησε, την αποχώρηση του Ted Petrone, αντιπροέδρου της εταιρείας.
Ο Ted Petrone ήταν μέλος της ναυτιλιακής οικογένειας Navios για σχεδόν μισό αιώνα.
Συμμετείχε ενεργά την ανάπτυξη του στόλου και των υπηρεσιών της Navios. Ο Ted Petrone ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός διαχειριστής πλοίων και στην πορεία παρείχε τις γνώσεις και τις κρίσεις του σε πολλά επίπεδα του ομίλου.
Η Αγγελική Φράγκου, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Navios Partners δήλωσε: «Ο Ted και εγώ έχουμε δουλέψει μαζί για χρόνια. Ευχόμαστε συνεχή επιτυχία, καλή υγεία και ικανοποιητικές εμπειρίες σε αυτή τη συναρπαστική φάση της ζωής του.»
Διαβάστε επίσης:
Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για CENER, ΒΙΟ, ΕΛΧΑ, ΕΤΕ
Scrip dividend για κεφάλαια έως 30 εκατομμύρια ετοιμάζει η Briq Properties
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εικονικές μεταβιβάσεις και μισθώσεις ακινήτων πριν την πτώχευση: Οι νομικές παγίδες που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους
- Η Τουρκία στριμώχνεται διπλωματικά και γεωπολιτικά από την πτώση της θεοκρατίας
- Κέρδη ρεκόρ για τη ΦΑΓΕ διεθνώς – Ζημιές στην Ελλάδα λόγω δικαστικών προβλέψεων
- SMerC: Δεύτερο επενδυτικό fund από τον Νίκο Καραμούζη με δύναμη πυρός άνω των 150 εκατομμυρίων
