• Ναυτιλία

    Ανοίγει ξανά για το κοινό η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου – Πλούσια σε ναυτικά συγγράμματα

    • NewsRoom
    Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου

    Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου


    Η εμβληματική βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, η οποία επί 60 χρόνια αποτέλεσε σημείο αναφοράς για χιλιάδες νέες και νέους, ανοίγει και πάλι τις πύλες της με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέο, βελτιωμένο και ενισχυμένο περιεχόμενο.

    Η ανανέωσή της τόσο ως προς τις δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες της όσο και ως προς τις νέες εγκαταστάσεις της έχουν ως κύριο στόχο την σταδιακή δημιουργία ενός σύγχρονου υβριδικού χώρου αναζήτησης αλλά και δημιουργίας γνώσης.

    Οι συλλογές της, έντυπες και ψηφιακές, επικεντρώνονται στους σύγχρονους επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς, με στόχο να καλύψουν τις μαθησιακές και ερευνητικές ανάγκες των νέων και την εξοικείωσή τους κυρίως με τα εφαρμοσμένα τεχνικά επαγγέλματα.

    Το Ίδρυμα Ευγενίδου, ενστερνιζόμενο τις αλλαγές που έχει επιφέρει η ψηφιακή εποχή και τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες πληροφόρησης, προχώρησε στην ανάλογη προσαρμογή της Βιβλιοθήκης του για τη δυναμική συμμετοχή της στις μελλοντικές εξελίξεις, ως ένας σύγχρονος, ενεργός και ελκυστικός μαθησιακός οργανισμός.

    Διαβάστε επίσης:

    Σωτήρης Ράπτης (ECSA): Ικανοποίηση για την επικαιροποιημένη στρατηγική της Ευρώπης για την διασφάλιση των εμπορικών θαλάσσιων διαδρομών

    Safe Bulkers: Η Μαρίνα Χατζηιωάννου και η Kristin Holth ενισχύουν το διοικητικό συμβούλιο



    ΣΧΟΛΙΑ