ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Seajets συνδράμει τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στο Βόλο, προχωρώντας σε δωρεά προς τον Δήμο. Η δωρεά περιλαμβάνει συνολικά 300.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων, που έχουν μείνει χωρίς υδροδότηση για τρίτη συνεχόμενη μέρα εξαιτίας της καταστροφικής πλημμύρας.
Ήδη, τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό 1,5 λίτρου έχουν παραδοθεί στο Δημαρχείο Βόλου, μια νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολουθούν τις επόμενες μέρες, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Seajets, δήλωσε: «Η Seajets με αγάπη στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Μέσω της προσφοράς μας, θέλουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες υπάρχουν στην περιοχή του Βόλου. Σε τέτοιες στιγμές μεγάλης καταστροφής, οφείλουμε όλοι να ενωθούμε και να στηρίξουμε εμπράκτως τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».
Διαβάστε επίσης
Attica Group: Χρέη CΕO αναλαμβάνει προσωρινά o Παναγιώτης Δικαίος
Cenergy: Η Σωληνουργεία Κορίνθου αναλαμβάνει τρία υποθαλάσσια έργα της Aker BP στη Βόρεια Θάλασσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών και διοικητών Κεντρικών Τραπεζών της G7
- ΑΔΜΗΕ: Η διασύνδεση Κρήτης-Αττικής έσβησε τα φουγάρα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη
- Διαγράφονται από το ΧΑ η «Βιοτέρ» και η «Επίλεκτος»
- Pantelakis για Titan: Αύξησε την τιμή στόχο στα 59 ευρώ – Αδικαιολόγητο discount 37%