ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Seajets συνδράμει τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στο Βόλο, προχωρώντας σε δωρεά προς τον Δήμο. Η δωρεά περιλαμβάνει συνολικά 300.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων, που έχουν μείνει χωρίς υδροδότηση για τρίτη συνεχόμενη μέρα εξαιτίας της καταστροφικής πλημμύρας.
Ήδη, τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό 1,5 λίτρου έχουν παραδοθεί στο Δημαρχείο Βόλου, μια νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολουθούν τις επόμενες μέρες, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Seajets, δήλωσε: «Η Seajets με αγάπη στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Μέσω της προσφοράς μας, θέλουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες υπάρχουν στην περιοχή του Βόλου. Σε τέτοιες στιγμές μεγάλης καταστροφής, οφείλουμε όλοι να ενωθούμε και να στηρίξουμε εμπράκτως τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».
Διαβάστε επίσης
Attica Group: Χρέη CΕO αναλαμβάνει προσωρινά o Παναγιώτης Δικαίος
Cenergy: Η Σωληνουργεία Κορίνθου αναλαμβάνει τρία υποθαλάσσια έργα της Aker BP στη Βόρεια Θάλασσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Stress Test» στα δάνεια των ελληνικών τραπεζών: Η ΤτΕ ζητά ταξινόμηση., ανάλογα με το πόσο κινδυνεύουν από την κλιματική κρίση
- Intralot: Υπέρ των Ελλήνων η κατανομή των νέων μετοχών – Ποιοι έβαλαν το «φρέσκο χρήμα» στην ΑΜΚ
- Οταν ο Ζαμπέτας είπε στον Ωνάση: «Γειά σου Τέλη μπατίρη» και ο Ελληνας κροίσος τον αποκάλεσε «Προλετάριο»
- Μόδα: Η Nike ανακάμπτει, το Selfridges σημειώνει απώλειες ξανά και πλέον θα αγοράζουμε απευθείας από το ChatGPT
