• Business

    Σαββίδης reloaded: Ο Ιβάν, ο Κοντομηνάς και o Alpha tv

    Ιβάν Σαββίδης, επιχειρηματίας και μέτοχος ΠΑΟΚ

    Ιβάν Σαββίδης, επιχειρηματίας και μέτοχος ΠΑΟΚ


    Την Τρίτη το βράδυ οι φήμες λένε ότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν και στα καλύτερά του, αφού η απόρριψη της τηλεοπτικής του πρότασης από τους ορκωτούς λογιστές, φέρεται να τον έκανε έξω φρενών. Ο ίδιος ήταν πεπεισμένος ότι θα περάσει στην επόμενη φάση και η χτεσινή ήττα, «τσαλάκωσε» το επιχειρηματικό πρεστίζ του και την επιθυμία του να είναι ένας εκ των ισχυρών παιχτών στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που αναμένεται να διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες  Σύμφωνα με τον ενδελεχή έλεγχο η εταιρία συμφερόντων του με την επωνυμία «Dimera Media Investments LTD» δεν είχε ελεγμένες από αναγνωρισμένο ορκωτό ελεγκτή-λογιστή τις οικονομικές της καταστάσεις για το έτος 2015.

    Ο κ. Σαββίδης χρειάστηκε σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν περίπου μισή ώρα για να συνέλθει από το σοκ και να αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη κίνησή του, αυτή που θα τον βάλει ξανά στο παιχνίδι.

    Σύμφωνα με πολύ καλά ενημερωμένες πηγές, αναμένεται να έρθει ακόμη πιο κοντά στον κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος δεν θα πει όχι σε έναν ισχυρό σύμμαχο, που θα θελήσει να μπει στον Alpha.

    Κάτι που είχε αναφέρει το mononews σε πρότερη ανάρτησή του και με δεδομένες τις καλές έως φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο επιχειρηματιών.

    Ο κ. Κοντομηνάς δεν θα πει εύκολα όχι στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης) να μπει στον Alpha, ώστε παρά την χτεσινή απόρριψη της πρότασής του για να στήσει το δικό του κανάλι, να έχει τελικά ποσοστό ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

    Τις επόμενες ημέρες θεωρείται σχεδόν βέβαιο από τους γνώστες της υπόθεσης, ότι θα υπάρξει συνάντηση των δύο ανδρών με πρωτοβουλία του κ. Σαββίδη.

    Αν δεν γίνει τώρα θα λάβει χώρα πιθανότατα λίγα 24ωρα πριν από τον  διαγωνισμό, εκεί όπου ο πήχης για μία από τις τέσσερις άδειες, αναμένεται να ανέβει ψηλά, τόσο ώστε οι συμμαχίες ανάμεσα σε κάποιους παίχτες να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/game-thrones-stin-trapeza-pireos-machi-tou-neou-paleo-chrima/62639

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/pios-kremase-ti-proedro-tis-ete-louka-katseli/62181



    ΣΧΟΛΙΑ