• Business

    Το Public.gr ενώνει τις δυνάμεις του με τη λιθουανική εταιρεία SearchNode

    • NewsRoom


    Σε συνεργασία με τη λιθουανική εταιρεία SearchNode προχωρά το Public.gr με στόχο να προσφέρει την καλύτερη online εμπειρία κατά τη διάρκεια της αναζήτησης προϊόντων από τους καταναλωτές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    Οι δυνατότητες που προσφέρει η εταιρεία SearchNode βασίζονται στην τεχνολογία machine learning και έρχονται να προστεθούν στο καινοτομικό public.gr και να απλουστεύσουν τη διαδικασία περιήγησης σε αυτό.

    H νέα αυτή συνεργασία έρχεται σε συνέχεια της διαρκούς αναβάθμισης του e-commerce καναλιού της Public, στο οποίο η εταιρεία έχει κάνει από το 2009 πολύ σημαντικές επενδύσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, η Public, ήταν από τις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη, που επένδυσε 1 εκατ. ευρώ στην Oracle ATG, την κορυφαία πλατφόρμα e-commerce διεθνώς.

    Η εταιρεία SearchNode εξειδικεύεται στη βελτίωση της περιήγησης του καταναλωτή κατά την αναζήτηση προϊόντων, μια υπηρεσία με ιδιαίτερες εφαρμογές στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών, η SearchNode προσφέρει μια υπερσύγχρονη εμπειρία αναζήτησης για τους καταναλωτές με τεχνολογία “machine learning” που προσφέρει συνεχώς βελτιούμενα αποτελέσματα.

    Σημειώνεται ότι το Public.gr συνεχώς διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρει στους καταναλωτές. Ποσοστό 98% των πελατών δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο (Reevoo data) και ότι θα αγόραζε ξανά. Έχει λάβει πάρα πολλές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2017 διακρίθηκε ως καλύτερο e-commerce site στην Ελλάδα στα Retail Business Awards.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διημερίδα με δωρεάν σεμινάρια παιδοψυχολογίας και προαγωγής υγείας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σημαντική διάκριση της Janssen Ελλάδος για το εργασιακό της περιβάλλον

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο CEO της Google ετοιμάζεται να εισπράξει 380 εκατ. δολάρια



    ΣΧΟΛΙΑ