ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Risk & Compliance Forum 2026: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της ανθεκτικότητας, της συμμόρφωσης και της βιώσιμης ανάπτυξης.
Η ICAP CRIF διοργανώνει το Risk & Compliance Forum 2026, την Τρίτη 19 Μαΐου στο The MET Hotel στη Θεσσαλονίκη, ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές συναντήσεις για τα στελέχη της Βόρειας Ελλάδας στους τομείς Risk Management, Compliance, ESG, Finance, Corporate Governance και Εξαγωγικού Εμπορίου.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Forum λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για την αγορά, προσφέροντας στρατηγική πληροφόρηση, ανάλυση δεδομένων της ICAP CRIF και πρακτικές προσεγγίσεις για τη διαχείριση κινδύνων και τη συμμόρφωση σε ένα περιβάλλον αυξανόμενης πολυπλοκότητας.
Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες για:
• Credit, Business & Export Risk.
• Regulatory Compliance & Corporate Governance.
• ESG Risk & Assessment Reporting.
• Technology & Data Driven Risk Management.
Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχει το πάνελ “Risk as Opportunity: Building Resilience in Volatile Times”, όπου ανώτατα στελέχη της αγοράς θα συζητήσουν:
– Πώς οι επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας διαχειρίζονται πιστωτικούς, εμπορικούς
και εξαγωγικούς κινδύνους,
– Πώς προσαρμόζονται σε ένα περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας και τεχνολογικών αλλαγών,
– Με ποιον τρόπο μετατρέπουν τις προκλήσεις σε στρατηγικά πλεονεκτήματα.
Eγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ
Στόχος της ICAP CRIF είναι να ενισχύσει τον θεσμικό διάλογο γύρω από τις σύγχρονες προκλήσεις, ν΄αναδείξει τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την ορθή διαχείριση κινδύνων και να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας στη μετάβασή τους προς ένα πιο ανθεκτικό, διαφανές και βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.
Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα Δελτία Τύπου της ICAP CRIF
Διαβάστε επίσης:
Φρίντριχ Μερτς: Η προσωπική μου σχέση με τον Τραμπ παραμένει «εξίσου καλή όπως πάντα»
Cener: Νέο ιστορικό υψηλό, πάνω από τα 23 ευρώ και 4,75 δισ. κεφαλαιοποίηση!
e-ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για εκτύπωση ενημερωτικού σημειώματος δωροσήμου για τους οικοδόμους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξανά στη μόδα τα ρολόγια «grandma»: Γιατί οι νέοι επιλέγουν τώρα τα vintage μικρότερα μεγέθη
- Cape Sounio: Ένα τετραήμερο γεμάτο δραστηριότητες, ευεξία και φύση
- CrediaBank: Στις 22 Μαΐου η Γενική Συνέλευση των μετόχων
- ΟΗΕ: Πάνω από 1,2 εκατ. άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν οξεία πείνα στον Λίβανο λόγω του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.