• Business

    REDS: Πώληση ακινήτου στο Βουκουρέστι έναντι 11,4 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Ευθύμης Μπουλούτας, CEO Ελλάκτωρ

    Ευθύμης Μπουλούτας, CEO Ελλάκτωρ


    Την πώληση ακινήτου στο Βουκουρέστι, το οποίο άνηκε στη θυγατρική της PROFIT CONSTRUCT S.R.L , ανακοίνωσε η REDS. Το τίμημα της πώλησης έφτασε στα 11,4 εκατ. ευρώ.

    Την ίδια ώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε την υπογραφή και δεσμευτικού προσύμφωνου για την πώληση και όμορου κτηρίου, για το οποίο καταβλήθηκε προκαταβολή ύψους 0,1 εκ. ευρώ.

    Η ανακοίνωση της REDS: 

    H REDS AE, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου, καθώς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι την Τετάρτη 05.04.2023 ολοκληρώθηκε η συμφωνία πώλησης του «Α» ακινήτου στη Λεωφόρο Avalansei στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ακίνητο της θυγατρικής εταιρίας PROFIT CONSTRUCT S.R.L .

    Αγοραστής του ακινήτου, συνολικής επιφάνειας οικοπέδου 7.974 τ.μ. είναι η εταιρεία VASTINT ROMANIA S.R.L. που κατέβαλε τίμημα αγοράς ύψους €11,4 εκ.

    Επιπλέον υπεγράφη με την ιδία εταιρία δεσμευτικό προσύμφωνο (Pre-SPA), για το οποίο καταβλήθηκε προκαταβολή ύψους €0,1εκ με σκοπό την ολοκλήρωση της πώλησης και του «Β»
    όμορου ακινήτου, έκτασης 1.170 τ.μ. επί της Λεωφόρου Tabacarilor, έναντι τιμήματος €1,6 εκ.

    Η αποτύπωση της ανωτέρω πώλησης συνολικού κέρδους €5,7εκ., θα συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα της χρήσης 2023 .

    Διαβάστε επίσης

    CNL Capital: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 1 εκατ. ευρώ

    Space Hellas: Ανέλαβε τον συντονισμό 3 νέων ευρωπαϊκών έργων R&D στον τομέα της κυβερνοασφάλειας

    Alumil: Στα 27,7 εκατ. ευρώ τα κέρδη μετά φόρων του ομίλου το 2022



    ΣΧΟΛΙΑ