• Business

    Reds: Παραιτήθηκε ο CEO Γιώργος Κωνσταντινίδης

    Γ. Κωνσταντινίδης CEO Reds

    Γ. Κωνσταντινίδης CEO Reds


    Την παραίτησή του από τη θέση του  CEO της REDS υπέβαλε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

    Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης είναι ιδρυτής και εκ των επικεφαλής της τουριστικής Swot Hospitality, στην οποία θα συνεχίσει φυσικά να δραστηριοποιείται.

    Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης εταιρείας ακινήτων του Ελλάκτωρα είχε τοποθετηθεί στη θέση του τον Μάρτιο του 2021, όταν τον έλεγχο του ομίλου πήραν οι Ολλανδοί της Reggeborgh, εκτοπίζοντας τη διοίκηση Καλλιτσαντση. Θυμίζουμε πως πριν από περίπου έξι μήνες οι Ολλανδοι άσκησαν  δημόσια πρόταση, με αποτέλεσμα το ποσοστό τους να έχει πλέον διαμορφωθεί σε 93,4%.

    Τα νεότερα για τη διοίκηση της Reds αναμένονται στη γενική συνέλευση της 7ης Ιουλίου.

    Όπως πληροφορούμαστε, η παραίτηση του κυρίου Κωνσταντινίδη έγινε γνωστή στη διοίκηση του ομίλου μόλις τις προηγούμενες ημέρες, ενώ πηγές της Ελλάκτωρ κάνουν λόγο για συναινετικό διαζύγιο, που δε φέρεται να σχετίζεται με φημολογούμενες κακές σχέσεις με τη διοίκηση των Ολλανδών.

    Σε κάθε περίπτωση,  επί ημερών του πρώην CEO είχαν μπει στις ράγες έργα που παρέμεναν κολλημένα επί έτη, όπως η ανάπλαση της μαρίνας Αλίμου και του κτήματος Καμπά (οπου ακόμα δεν έχουν ουσιαστικά ξεκινήσει κατασκευαστικές εργασίες), ενώ κατά τη διάρκεια της θητείας του υπεγράφη το σύμφωνο με το ΤΑΙΠΕΔ για την έκταση της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου, όπου δρομολογείται η κατασκευή καζίνο.

    Διαβάστε επίσης:

    Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Δάνεια €2 δισ. σε τουριστικές επιχειρήσεις

    Noval Property: Η Γ.Σ. ενέκρινε τη χορήγηση μερίσματος €0,00814/μετοχή

    ElvalHalcor: Ισχυρός αναπτυξιακός πόλος της ελληνικής οικονομίας

    ──────────────────

    Εκλογές 2023

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ