• Business

    Public – MediaMarkt: Επιστρατεύουν couriers και ιδιωτικά οχήματα για ταχύτερη παράδοση – Και μέσω Facebook οι παραγγελίες

    public media markt

    Public, Media Markt


    Πλέγμα δράσεων για την καλύτερη και ταχύτερη αποστολή των παραγγελιών στους καταναλωτές εν μέσω κορονοϊού ανέλαβαν τα Public με την MediaMarkt που βρίσκονται πλέον υπό κοινή στέγη στην Ελλάδα.

    Ειδικότερα, τα Public αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών WPS (την οποία χρησιμοποιεί και ο Σκλαβενίτης) και παράλληλα συμφώνησαν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες εταιρείας μεταφορών, η οποία διαθέτει στόλο 100 οχημάτων. Επιπρόσθετα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορίες πηγές βρίσκονται σε συζητήσεις για να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες ταξί. 

    Μια λύση που έχουν επιστρατεύσει και άλλες εταιρείες, όπως τα My Market για να μειώσουν δραστικά τους χρόνους παράδοσης. Η MediaMarkt ενδυνάμωσε τη συνεργασία με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Orbit Courier, Βεινόγλου, Μπάμπης Trans και ACS ενώ έριξαν στη μάχη και 8 οχήματα από τον δικό της στόλο. 

    Παράλληλα, με τις παραπάνω κινήσεις λόγω του μεγάλου όγκου τηλεφωνημάτων έχουν διευρύνει τη συνεργασία με τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρετήσεις ενώ πλέον εξυπηρετούν παραγγελίες και μέσω του Facebook messenger, με 87 άτομα για τα Public και 55 για την MediaMarkt να απαντούν σε διευρυμένο ωράριο. 

    Όσον αφορά στην καταβολή του δώρου Πάσχα, πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να καταβληθεί κανονικά στους εργαζομένους την Μ. Τετάρτη καθώς δεν πρόκειται να γίνει χρήση της δυνατότητας που παρέχει ο νόμος, για παράταση της καταβολής το καλοκαίρι.

    Παράλληλα, κάλυψε τη διαφορά των μισθού σε όσους εργαζομένους ανεστάλησαν οι συμβάσεις και ελάμβαναν μισθό μεγαλύτερο των 800 ευρώ. 



    ΣΧΟΛΙΑ