• Business

    Προς άνοιγμα και οι υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ

    • NewsRoom


    Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ.

    Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ρωτήθηκε σχετικά, παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στις 12:30.

    Στην ερώτηση αν ουσιαστικά ανακοινώνει το άνοιγμα των καταστημάτων αυτών, εξήγησε ότι δεν θέλει να προκαταλάβει τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, εξήγησε ωστόσο ότι πίσω από τη σκέψη για το άνοιγμά τους υπάρχει η άποψη ότι πολλές γυναίκες, προκειμένου να φτιάξουν τα νύχια τους καταφεύγουν στη λύση να καλέσουν τις επαγγελματίες του μανικιούρ και του πεντικιούρ στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα και να είναι ανεξέλεγκτο το ενδεχόμενο διασποράς, την ώρα που αν γίνει το άνοιγμα των καταστημάτων η προσέλευση των πελατών θα γίνει με αυστηρά πρωτόκολλα και λιγότερους κινδύνους.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του γγ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

    Μιλώντας στο OPEN TV είπε ότι υπάρχει η σκέψη να ανοίξουν από την άλλη εβδομάδα τα συγκεκριμένα καταστήματα και εξήγησε ότι θα ανοίξουν μόνο αν και εφόσον πάνε όλα καλά με το άνοιγμα των κομμωτηρίων και το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά στοιχεία.

    Ο κ. Σταμπουλίδης διευκρίνισε, ότι τα δεδομένα που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα από τη λειτουργία των κομμωτηρίων θα εξεταστούν προσεκτικά, ώστε να παρθούν περισσότερες αποφάσεις και για άλλα καταστήματα, όπως είναι και τα κέντρα αισθητικής.

    «Η επιτροπή των ειδικών έκρινε πως δεν πρέπει αυτή την ώρα να λειτουργήσουν τα εν λόγω καταστήματα για την προστασία όλων μας από τον κορωνοϊό. Αν οι εξελίξεις είναι αυτές που θέλουμε, θα έχουμε ανακοινώσεις», τόνισε ο κ. Σταμπουλίδης.

    Διαβάστε ακόμη:

    Λιανεμπόριο: Σύγχυση και «δεύτερες σκέψεις» για το click away – Ποιοι «μεγάλοι» ρίχτηκαν στη μάχη και τι σχεδιάζει η Lidl

    Αδ. Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει επέκταση στις ώρες κυκλοφορίας στις γιορτές



    ΣΧΟΛΙΑ