• Business

    Πρεμιέρα στην αγορά Nasdaq για τη μετοχή της Mondee Holdings

    • NewsRoom

    Ορέστης Φιντικλής, Δημήτρης Αθανασόπουλος


    Πρεμιέρα στην αγορά του Nasdaq κάνουν σήμερα, 19 Ιουλίου, οι μετοχές της Mondee Holdings, της εταιρείας που δημιουργήθηκε με την εξαγορά της τεχνολογικής εταιρείας Mondee από την ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων εταιρεία εξαγορών ειδικού σκοπού (SPAC), Ithax.

     Οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα χτυπήσουν σήμερα το καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης της Wall Street.

    «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε την επιχειρηματική μας ενοποίηση με τη Mondee, μια κορυφαία εταιρεία που αναμένουμε ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην ταξιδιωτική αγορά», δήλωσε ο Ορέστης Φιντικλής, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της ITHAX και ιδρυτής της Ithaca Capital. «Η Mondee έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επικερδούς ανάπτυξης και επιτυχίας, δίνοντας μας την πεποίθηση ότι η νέα εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει μακροπρόθεσμη αξία στους μετόχους και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε τα επόμενα χρόνια».

    Η Mondee, ιδρύθηκε το 2011 με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και βασική δραστηριότητα μια πλατφόρμα μέσω της οποίας πρακτορεία, εταιρείες και αυτοαπασχολούμενοι στον χώρο του τουρισμού έχουν απευθείας σύνδεση με ένα δίκτυο άνω των 500 αεροπορικών εταιρειών και άνω των 900.000 τουριστικών καταλυμάτων.

    Η Ithax, δημιουργήθηκε από τον Ορέστη Φιντικλή, ιδρυτή της Ithaca Capital Partners που εξειδικεύεται στον τουρισμό και στα ακίνητα με έδρα το Μαϊάμι, και τους ιδρυτές του ΑΧΙΑ Ventures Group, Δημήτρη Αθανασόπουλο, Αντώνη Αχιλλεούδη και Γιώργο Λινάτσα.

    Διαβάστε ακόμη:

    Αλ. Κατσιώτης: Πώς σχεδιάζουμε να «τρέξουμε» την Παγωτά Δωδώνη – Ευνοϊκή περίοδος για έναν ακόμη παίχτη στην αγορά



    ΣΧΟΛΙΑ