• Business

    «Πρεμιέρα» με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos


    Πανέτοιμα να υποδεχθούν ξανά το καταναλωτικό κοινό είναι από σήμερα τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development.

    Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos ανοίγουν ξανά τις πύλες τους ύστερα από σχεδόν μήνες, έχοντας λάβει πλέγμα μέτρων για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών από την πανδημία.

    Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Lamda Development στα εμπορικά κέντρα που διαχειρίζεται θα γίνεται συνεχής απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων ενώ θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης χεριών σε όλα τα εμπορικά. Επιπρόσθετα, στα WC θα γίνεται απολύμανση κάθε 15 λεπτά ενώ θα υπάρχει διαρκής έλεγχος για την τήρηση των αποστάσεων. Επιπλέον, θα τηρούνται ευλαβικά όσα προβλέπονται για τον αριθμό των πελατών (1 πελάτης ανά 20 τμ.) ενώ αυστηρά θα είναι τα μέτρα προστασίας και για τους εργαζόμενους, (πχ. καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού). Θα συστήνεται επίσης στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν μάσκες.

    Τις επόμενες μέρες θα ενδυναμωθούν τα μέτρα προστασίας με επιπλέον δράσεις. Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 20 Μαΐου η εταιρεία θα εγκαταστήσει συσκευές προμήθειας γαντιών μιας χρήσης ενώ από την Πέμπτη 21 Μαΐου θα υπάρχουν και θερμικές κάμερες.

    Η εταιρεία ενημερώνει επίσης ότι ο κλιματισμός είναι προσαγωγής 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, στους κοινόχρηστους χώρους ενώ η χρήση ανελκυστήρων επιτρέπεται για ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ ή για την τροφοδοσία.

    Οι ώρες λειτουργίας των εμπορικών παραμένουν οι ίδιες, ενώ τα καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά (θα ανοίξουν 25 Μαΐου σύμφωνα με τις ανακοινώσεις). Κλειστές παραμένουν και οι κινηματογραφικές αίθουσες.



    ΣΧΟΛΙΑ