• Business

    Πώς ο κ. Θ. Φέσσας του ΣΕΒ και η τέως σύζυγος του Ε. Κουτσουρέλη θα γίνουν πλουσιότεροι κατά 3 εκ ευρώ; Όλο το παρασκήνιο

    Θεόδωρος Φέσσας

    Θεόδωρος Φέσσας. Επικεφαλής Quest


    Προ ολίγων ημερών ο επιχειρηματίας κ. Θ. Φέσσας και η παρέα του κατηγορήθηκαν από την  υφυπουργό Οικονομία με αρμοδιότητα τη Βιομηχανία , κυρία Θεοδώρα Τζάκρη,  ως διαπλεκόμενοι , χωρίς όμως σχετική τεκμηρίωση. Αφορμή ήταν συνέντευξη του προέδρου του ΣΕΒ στην Καθημερινή, που καυτηρίαζε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τα κατά καιρούς ψέματα αυτής της πολιτικής. Προφανώς η κ. Tζάκρη είχε τον σκοπό της αλλά και πάλι όταν δεν τεκμηριώνει κάποιος κάτι είναι σαν να ντουφεκάει στον αέρα.

    Όμως ο κ. Φέσσας ο οποίος τα πάει πολύ καλά με την επιχείρηση του αποφάσισε να γίνει κατά 2 εκ ευρώ πλουσιότερος. Πως θα γίνει αυτό;

    Η διοίκηση της εταιρείας Quest Συμμετοχών, συμφερόντων του προέδρου του ΣΕΒ Θ. Φέσσα, καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τους μετόχους στις 4 Νοεμβρίου 2016 με θέμα τη μείωση κεφαλαίου και επιστροφή 0,34 ευρώ ανά μετοχή.

    Η εταιρεία διαθέτει 11.921.531 μετοχές που σημαίνει ότι θα επιστρέψει συνολικά ποσό 4,05 εκατ. ευρώ.

    Βασικοί μέτοχοι της εταιρείας είναι ο πρόεδρος του ΣΕΒ,Θεόδωρος Φέσσαςμε ποσοστό 50,17%, ο οποίος θα λάβει ποσό 2,03 εκατ. ευρώ και η πρώην σύζυγος, κυρίαΕυτυχία Κουτσουρέλη με ποσοστό 24,71% η οποία θα λάβει 1 εκατ. ευρώ.

    Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, οδός Αργυρουπόλεως 2Α, 5ος όροφος – Καλλιθέα Αττικής.

    Πληροφορίες και τα τυχόν έγγραφα που προβλέπονται στο άρθρο 27 παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, θα διατίθενται σε έγχαρτη μορφή στα γραφεία της Εταιρείας Αργυρουπόλεως 2Α – Καλλιθέα Αττικής (Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων, υπεύθυνος κ. Δημήτριος Παπαδιαμαντόπουλος) και σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο, με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.quest.gr.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Έλλη Στάη: Η αειθαλής γοητεία και το πέμπτο στεφάνι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Γεωργιόπουλος: 5 εκατ. δολ. στα ταμεία της Genco. Νέα βουτιά στη μετοχή

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ